Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Ψινάκης δήμαρχος: Ζει σαν βαθύπλουτος και παριστάνει τον ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες]

ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ NAMMOS
Ψινάκης δήμαρχος: Ζει σαν βαθύπλουτος και παριστάνει τον ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες]
Από μάνατζερ του Σάκη Ρουβά, δήμαρχος Μαραθώνα. Ο Ηλίας Ψινάκης ζει ως βαθύπλουτος, ενώ διατηρεί σχέσεις με κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ιδιόρρυθμος δήμαρχος επιβιβάστηκε χθες σε ιδιωτικό αεροπλάνο φίλου του, με το οποίο πήγε στη Μύκονο για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και δύο Αράβων τραγουδιστών στο Nammos, όπου το μπουκάλι της σαμπάνιας στοίχιζε 72.000 ευρώ!



Μπροστά σ’ αυτό το ποσό, τα 500 ευρώ που απαιτούνταν για να κλείσεις τραπέζι -χώρια το φαγητό- φαντάζει μηδαμινό.
Ο Ηλίας Ψινάκης μπορεί να μη δικαιολογεί το ότι ζει σαν κροίσος, ταξιδεύοντας πάντοτε με ιδιωτκά αεροπλάνα, μένοντας σε πανάκριβη βίλα στον Μαραθώνα, όμως δικαιολόγησε την πτήση για Nammos λέγοντας απλά: «Γιατί είναι κάποιες στιγμές που θέλεις να δεις κάποιους φίλους σου».


Πρώτο τραπέζι πίστα ο Ηλίας Ψινάκης
Και καμήλες στην είσοδο του Nammos
Ο Ηλίας Ψινάκης, από τότε που έγινε δήμαρχος Μαραθώνα, μπορεί επίσης να έχει τσακωθεί σχεδόν με όλο το δημοτικό του συμβούλιο, να του ασκούν κριτική φίλοι και αντίπαλοι, αλλά δεν πτοείται.
Δηλώνει φίλος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει παρέα με πρωτοκλασάτους υπουργούς της κυβέρνησης, όπως τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου. Φυσικά, οι γύρω του υποστηρίζουν ότι ως υπερκομματικός κάνει παρέα με όλους, αλλά οι «όλοι» περιορίζονται μάλλον στα στελέχη της κυβερνώσας παράταξης.

Οσο για παρουσία στο δημαρχείο και στα καθήκοντά του; Οταν δεν κάνει βόλτες και δεν περιφέρεται με ιδιωτικά αεροπλάνα, κάνει... δηλώσεις. Πριν από μερικές ημέρες, στη μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαψε την ανατολική Αττική, ο δήμαρχος Μαραθώνα ήταν άφαντος. Οταν εδέησε να επιστρέψει, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν... δηλώσεις. Οπως δικαιολογήθηκε, ήταν αποκομμένος σε κάποιο νησί και δεν ήξερε τι συμβαίνει και ότι τον ξύπνησε η περιφερειάρχης Αττικής στις 6 το πρωί για να «τσακιστεί και να έρθει αμέσως». Για να αποκαλυφθεί την επομένη ότι βρισκόταν στην... άγονη Μύκονο, παρέα με τον υπουργό Ναυτιλίας, για τις γιορτές του Δεκαπενταύγουστου!


Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.