Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΨΗΝΑΚΗ…ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ…ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ(;) Η ΛΥΣΗ

Η πρόσφατη πυρκαγιά στο Βαρνάβα αποτελεί το κερασάκι στη τούρτα αποδόμησης της εικόνας του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη και στα κεντρικά ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά, που για ένα άφαντο δήμαρχο την ώρα που οι δημότες του περνούσαν δύσκολες ώρες από φυσικά φαινόμενα όπως η πρόσφατη φωτιά στην αν. Αττική που πυρπόλησε και τη δημοτική κοινότητα Βαρνάβα του δήμου Μαραθώνα.
 
Η αγανάκτηση των κατοίκων μεγαλώνει καθώς η νέα ανάρτηση του δημάρχου τους στο προσφιλές του Instagram θέλοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, επιτιθέμενος στην espresso μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Πήρα ένα ελικόπτερο και τσακίστηκα και ήρθα στην Αθήνα εγκαταλείποντας το ξερονήσι που βρισκόμουνα και παράλληλα οργανώνοντας με την Περιφέρεια το Υπουργείο Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Πυροσβεστικής τις κινήσεις που έγιναν άμεσα και σε 8 ώρες έσβησαν την μεγάλη πυρκαγιά στον Βαρνάβα και σώθηκε ο Μαραθώνας από μια τεράστια καταστροφή που δυστυχώς δεν απέφυγε ο Δήμος Ωρωπού». 
Ούτε λίγο ούτε πολύ δηλαδή οι κάτοικοι του Μαραθώνα πρέπει να ευγνωμονούν το δήμαρχό τους επειδή ήρθε ως από μηχανής θεός να οργανώσει τις κινήσεις, με αποτέλεσμα να σβήσει η φωτιά και να σωθεί η περιοχή! «Μα ποιον κοροϊδεύει;» αναρωτιούνται στα τοπικά στέκια.
Η αποκαθήλωση Ψηνάκη πλέον είναι ορατή σε όλους. Μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα των κεντρικών μέσων δε, όπου αναφέρεται η διακοπή της σχέσης Ψηνάκη – Μαριάννας Λάτση κι η αδιαφορία που δείχνει για τα καθήκοντά του ως δήμαρχος που ξεπέρασαν πια τα στενά όρια του Μαραθώνα, πολλοί αναρωτιούνται αν έφθασε η ώρα να τα βροντήξει – όπως θα έλεγε ο ίδιος – ενώ αρκετοί είναι κι όσοι πιστεύουν ότι με τίποτα δεν θα εγκαταλείψει τη μόνη θέση πλέον που του δίνει δικαίωμα αυτοπροβολής εκτός άλλων πιο πρακτικών ωφελημάτων.
Είναι οδυνηρό για τους δημότες ενός ιστορικού δήμου να βλέπουν να γκρεμίζεται ολοκληρωτικά το είδωλό τους τρία μόλις χρόνια μετά την άνοδό του στο βάθρο της δημαρχίας, συμπαρασύροντας κι όσους εκ των συμβούλων της πλειοψηφίας του έχουν απομείνει.    
KIRKINEWS
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.