Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Ηλίας Ψινάκη: Με τη βοήθεια της ΜΟΜΑ ο δρόμος θα βελτιωθεί σύντομα ο δρόμος στον Βαρνάβα

Καλό και χρήσιμο αλλά με κάτι τέτοια δεν εξιλεώνετε ο Δήμαρχος απέναντι στην κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας από την πλήρη εγκατάλειψη του τόπου σε όλους τους τομείς. Οι άπειρες λακκούβες και χωματόδρομοι του οδικού δικτύου του Βαρνάβα αποτελούν τις πιο κρίσιμες και όχι μόνο προτεραιότητες  και όχι ο πρόσθετος δρόμος (αναψυχής) προς την παραλία που επέλεξαν και φιγουράρουν.
Τις ευχαριστίες του προς τον Υπουργό Άμυνας για την άμεση βοήθειά του για την βελτίωση του δρόμου στο Βαρνάβα εξέφρασε μέσα από ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Instagram ο δήμαρχος Μαραθώνα, κ. Ηλίας Ψινακης.

Ο κ. Ψινάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

Αυτό που βλέπετε είναι δρόμος;
Δεν είναι… αλλά θα γίνει!!
Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υπουργό Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο που με ένα τηλεφώνημα μου την άλλη κιόλας μέρα μου έστειλε τις Στρατηγάρες που βλέπετε για να φτιαχτεί από τη ΜΟΜΑ των Ενόπλων Δυνάμεων ο δρόμος στο Βαρνάβα που είναι απαραίτητος και για να τον περάσεις χρειάζεσαι τρακτέρ.
Με τους Ανχη(ΜΧ) Ε. Βαρλάμο, Ταξίαρχο Β. Βλαχούλη, τον Ανχη(ΜΧ) Α. Ψαρρά και τον Ταξίαρχο Σ. Μπούρλο ο οποίος βρέθηκε από σπόντα γιατί ο Αρχηγός του Στρατού Στρατηγός Α. Στεφανής είχε την καλοσύνη να τον στείλει για έλεγχο των κατασκηνώσεων των ΑΜΕΑ.
Παρεμπιπτόντως χωρίς το ενδιαφέρον του Αρχηγού του Στρατού κ Α.Στεφανή που και φέτος μας στήριξε, οι κατασκηνώσεις των ΑΜΕΑ δεν θα λειτουργούσαν με τα λαμόγια που πάω και μπλέκω…!!!

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

4 σχόλια:

  1. Υποπτεύομαι πως μιλάμε για την απόλυτη ξευτίλα.
    Επιδιώκουν να ασφαλτοστρώσουν τον χωματόδρομο της Β. Ανέμων που ενώνεται με τον ήδη υπάρχοντα δρόμο της παραλίας. Ο δρόμος αυτός δεν εξυπηρετεί σχεδόν κανένα, εκτός από ελάχιστα (10) σπίτια (της Β. Ανέμων) για να πάνε για μπάνιο στην παραλία.
    Μάλλον κάποιος κάτοικος με υψηλά “κονέ” ….. φροντίζει σχετικά σε βάρος της δικής μας τσέπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η υποψία στηρίζεται σε κάποιες ενδείξεις, όχι όμως σε αποδείξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαι σίγουρη οτι δεν εχουν ρωτήσει την τοπικη προεδρο και βολταρουν για φωτογραφιες με θεα θάλασσα. Θέατρο ... θεατρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι κρίμα να εμπλέκουν τις ενοπλες δυνάμεις ... στο θεατρο του ασοβαρου ψηνακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.