Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή της Σαρδέλας 2017 στους Αγίου Αποστόλους Καλάμου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 4 Αυγούστου,  η παραδοσιακή Γιορτή της Σαρδέλας 2017 στον Κάλαμο, παρουσία του Δημάρχου Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Καλάμου Αττικής Μ.Π.Ε.Σ.Κ.Α., σε άριστη συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Δήμου Ωρωπού και τον Πρόεδρο του κ. Μιχάλη Τόλια.

Η Πλατεία Αγίων Αποστόλων Καλάμου, ξεχείλισε από τον κόσμο που προσήλθε για να απολαύσει τη μεγάλη γιορτή που ο Σύλλογος Μ.Π.Ε.Σ.Κ.Α κατάφερε να κάνει θεσμό.
Το γραφικό λιμανάκι των Αγ. Αποστόλων πλημμύρισε από την μυρωδιά της σαρδέλας στα κάρβουνα, ενώ τα παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό παρουσιάζοντας ένα υπέροχο παραδοσιακό πρόγραμμα. Η χορωδία του Συλλόγου κατάφερε με τις υπέροχες μελωδίες της υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Γιώργου Βενετσιάνου, να δώσει μια ξεχωρίστή νότα στην επιτυχημένη βραδιά.
Η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι και διασκέδαση συνοδεία λαϊκής μουσικής με τις ξεχωριστές φωνές του Ματθαίου Γιαννούλη και της Ιωάννας Λεγάκη, ενώ στη γιορτή βρέθηκε και η γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου.
Συγχαρητήρια στους συνδιοργανωτές για την άψογη συνεργασία, καθώς κατάφεραν να πετύχουν ένα εκπληκτικό και πετυχημένο αποτέλεσμα.










Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.