Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Μια εκπληκτική βραδιά στο Santa Maria με τον Χρήστο Δάντη να ροκάρει επί σκηνής με το γιο του

Αυθεντικός ροκάς. Εκφραστής μιας γενιάς τραγουδιστών με μουσική παιδεία. Ο Δάντης ήρθε στο Santa Maria, Παραλία Πηγαδάκια Χαλκουτσίου, για να ξεσηκώσει, το Σάββατο  το βράδυ 5 Αυγούστου, τους πολυάριθμους θαυμαστές του, στους ήχους της ροκ αλλά και της ελαφρολαϊκής μουσικής.

Επί τέσσερις ώρες στη σκηνή με συνοδεία  το γιό του Χριστόφορο στην κιθάρα και αξιόλογους μουσικούς, έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας σε παλιά δικά του τραγούδια αλλά και διασκευές σύγχρονων τραγουδιών. Εκεί που οι θαυμαστές του υποκλίθηκαν στο ατελείωτο μουσικό του ταλέντο ήταν όταν ερμήνευσε τραγούδια από τους Doors μέχρι τους Bad Company, με μοναδική εκφραστικότητα. Τραγούδια διαχρονικά που άφησαν εποχή. Τραγούδια που γαλούχησαν γενιές στις δεκαετίες του ΄70, toy ΄80 και του ΄90.
Εξαιρετική ήταν η στιγμή που πατέρας με γιο με έκαναν μια απίστευτη μουσική κόντρα με τις κιθάρες τους, ροκάροντας σε σόλο ήχους που ξεσήκωσαν το κοινό κι απέδειξαν ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά πέφτει.
Το καράβι του Santa Maria ταξίδεψε τους θαμώνες του σε ένα μουσικό ταξίδι που θα μείνει για χρόνια χαραγμένο στη μνήμη όσων το έζησαν για  τη ζωντάνια του. Την ζεστασιά και το κέφι του δημιούργησε η μαγευτική φωνή του Έλληνα καλλιτέχνη που ξέρει με την παρουσία και το σεβασμό του να κερδίζει την αγάπη του κοινού.
Στο μουσικό αυτό ταξίδι εθεάθησαν να διασκεδάζουν παρέα ο πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών και ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Γαζβινιάν με τη σύζυγο του κ. Γεωργία Βάθη, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Τζεβελέκος με τη σύζυγο και την κόρη του Κλειώ Τζεβελέκου και ο ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος Μαλακάσας κ. Σπύρος Λίτσας
Το Live του Δάντη θα μείνει ως μια από τις πιο επιτυχημένες μουσικές βραδιές του καλοκαιριού στο Santa Maria στην Παραλία Πηγαδάκια Χαλκουτσίου στον Ωρωπό.




 
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.