Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Δασική πυρκαγιά στο Κρυονέρι Αττικής

Δασική πυρκαγιά στο Κρυονέρι Αττικής
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση, στο Κρυονέρι Αττικής, με την πυροσβεστική υπηρεσία να επιχειρεί αυτή την ώρα για την κατάσβεσή της.

Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν κατοικίες αλλά δεν κινδυνεύουν, αυτή την ώρα τουλάχιστον, σύμφωνα με την πυροσβεστική.
Ειδικότερα, στο σημείο επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 4 αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα, 13 ΟΤΑ και εθελοντικά.
Έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Κρυονερίου και στη Μαραθωνοδρόμων, στο ρεύμα προς πρώην βασιλικά κτήματα και στην οδό αγίου Μερκουρίου και λεωφόρο Τατοϊου στο ρεύμα προς το καταφύγιο Κατσιμιδίου.
IMG 8692
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος του Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης, τόνισε ότι οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν το έργο της Πυροσβεστικής. Παράλληλα απηύθυνε έκκληση για άμεση βοήθεια και εναέρια μέσα προκειμένου να κατασβεστεί η φωτιά. Σημείωσε ότι δεν κινδυνεύουν αυτή τη στιγμή σπίτια, αλλά εξήγησε ότι υπάρχει κίνδυνος να «γυρίσει» ο άνεμος.
IMG 8686
IMG 8720
IMG 8702
IMG 8727
Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Πέτρος Φιλίππου, ο οποίος μεταβαίνει στην περιοχή, απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες να μην μεταβούν στην περιοχή και να αποφύγουν κάθε δρομολόγιο προς αυτή προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων.


IMG 8731 copy
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.