Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Αλλάζουν όψη οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ωρωπού

Την αναβάθμιση όλων των αθλητικών υποδομών αλλά και την κατασκευή νέων σχεδιάζει   η Δημοτική Αρχή, ώστε να καλυφθούν οι αθλητικές ανάγκες του Δήμου Ωρωπού.

Πρόκειται για ένα μεγάλο πρόγραμμα το οποίο κατ’ αρχήν έχει εγγραφεί στο τεχνικό πρόγραμμα του 2017, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να ολοκληρωθούν οι μελέτες και να δημοπρατηθούν τα έργα αυτά που θα αλλάξουν την συνολική εικόνα  των αθλητικών υποδομών της περιοχής.
Η Δημοτική Αρχή ως προτεραιότητα της έχει θέσει την πλήρη ανακατασκευή, με βάση της τεχνικές προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Κλειστού Γηπέδου Νέων Παλατίων, ώστε να καταστεί εύρυθμη η λειτουργία του. Ήδη προχωράει ικανοποιητικά η επικαιροποίηση και συμπλήρωση του φακέλου για την εκτέλεση του έργου.
Επίσης στο Τεχνικό πρόγραμμα του 2017 έχουν εγγραφεί οι μελέτες:
-Για την κατασκευή κλειστού γηπέδου Καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης στο Κάλαμο με αρχικό προϋπολογισμό 90 χιλ. ευρώ και προ εκτιμώμενη αμοιβή 279.165,59 ευρώ.
– Για την Ολοκλήρωση του Σταδίου Σκάλας Ωρωπού με προϋπολογισμό 34800 ευρώ και προ εκτιμώμενη αμοιβή 124.800 ευρώ.
– Για την κατασκευή Κλειστού γηπέδου Χειροσφαίρισης και Πετοσφαίρισης στο Καπανδρίτι με προ εκτιμώμενη αμοιβή 149.896.79 ευρώ.
Παράλληλα προχωρούν οι μελέτες και η εκτέλεση των έργων
-Για την ανακατασκευή του γηπέδου 5χ5 Παραλίας Ωρωπού
-Για την ανακατασκευή γηπέδων 5χ5 της ΔΕ Ωρωπίων
-Για την αλλαγή  χλοοτάπητα των γηπέδων Αυλώνα, Καπανδριτίου και Νέων Παλατίων.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.