Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Διακόπηκαν οι εργασίες για την κεραία στο Χαλκούτσι-Στο δικαστήριο ο Δήμαρχος Ωρωπού και οι κάτοικοι με την Cosmote

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατέθεσε, χθες, στην Ευελπίδων, ο Δήμος Ωρωπού κατά της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας COSMOTE  για την εγκατάσταση κεραίας στην περιοχή Αγίου  Αθανασίου στο Χαλκούτσι.

Ταυτόχρονα εκδικάστηκε η αίτηση προσωρινής διακοπής των εργασιών μέχρι την έκδοση της απόφασης του Δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα.
Η εκδίκαση της αίτησης έγινε παρουσία του Δημάρχου Ωρωπού κ. Θ. Ρούσση και κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι πλήττονται από την ενέργεια αυτή καθώς υπάρχει άμεσος κίνδυνος της δημόσιας υγείας.
Η cosmote μέσα σε περιοχή η οποία έχει κριθεί αναδασωτέα και ανήκει στο Αμαλιειο Ορφανοτροφείο εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει χωματουργικές εργασίες για την εγκατάσταση της συγκεκριμένης κεραίας. Μάλιστα η νέα κεραία   απέχει μόλις 500 μέτρα από μια ακόμη ανάλογη που έχει τοποθετήσει παλαιότερα η ίδια εταιρία στην περιοχή η οποία είναι κατοικημένη.
Η πληροφορία για την επικείμενη εγκατάσταση της νέας  κεραίας στην περιοχή  κινητοποίησε  την  προηγούμενη εβδομάδα  την Δημοτική Αρχή αλλά και τους κατοίκους.
Προσωπικά ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θ. Ρούσσης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και κάτοικοι με δυναμικό τρόπο διέκοψαν τις χωματουργικές εργασίες στην περιοχή μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων. Άλλωστε ο κ. Ρούσσης δεσμεύτηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα πράξει ότι είναι δυνατόν στα νόμιμα πλαίσια, ώστε να αποτρέψει την εγκατάσταση της κεραίας.
Διαβάστε: Βροντερό ΟΧΙ Δημάρχου Ωρωπού και κατοίκων Χαλκουτσίου στο «θάνατο» πάνω από τα κεφάλια τους
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.