Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

«Ακέφαλο» (ξανά) το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα!


Δεκτή έγινε η προσφυγή των Δημοτικών Συμβούλων κκ. Βασιλικής Σταυρακοπούλου και Φώτη Δεληβοριά, για την εκλογή του κ. Αιμίλιου Ρεϊσογλου, ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα, με αποτέλεσμα να μένει το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα «ακέφαλο» για δεύτερη φορά.
Πλήρες ρεπορτάζ για τις εκλογές που είχαν αναδείξει τον κ. Ρεϊσογλου ως Πρόεδρο, με λιγότερο από το 1/3 των ψήφων του Δ.Σ., μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Συνεπώς, την Κυριακή 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στις εγκαταστάσεις της Αφετηρίας Μαραθωνίου Δρόμου, στις 12.00μ.μ, με μοναδικό θέμα την «Εκλογή Προέδρου Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου». Προεδρεύουσα της Συνεδρίασης θα είναι η πρώτη σε ψήφους Δημοτική Σύμβουλος Μαραθώνα, κα Βασιλική Σταυρακοπούλου.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.