Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Μεγάλη επιτυχία το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Έκφρασης και Δημιουργίας του Ν.Π.Δ.Δ. Ωρωπού

"Νέκρα" .. στον Βαρνάβα του Ψηνάκη.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Ν.Π.Δ.Δ. Ωρωπού ετοίμασε ένα υπέροχο «Καλοκαίρι του Παιδιού». Μικροί και μεγάλοι που πέρασαν από την πλατεία Δαβάκη στα Νέα Παλάτια Ωρωπού στις 2 και 3 Ιουνίου,  για να απολαύσουν το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Έκφρασης και Δημιουργίας 2017, έμειναν κατενθουσιασμένοι.

Τα δρώμενα ήταν τόσα  πολλά, ώστε ικανοποίησαν και τον πιο απαιτητικό μικρό φίλο. Οι δημιουργίες, ο χορός και η διασκέδαση σε συνάρτηση με τα παιχνίδια προκάλεσαν τον ενθουσιασμό όλων και γέμισαν τη φαντασία των παιδιών. Φουσκωτά, ζογκλέρ, μάγος, κλόουν, παιχνίδια, ζωγραφική προσώπου και φυσικά η Σχολή Χορού ΣΙΑΝΟΥ, με 25 υπέροχα παιδιά που χόρεψαν μοντέρνους χορούς, γέμισαν το απόγευμα τις Παρασκευής με γέλια και χορούς.
Το Ν.Π.Δ.Δ και Πολιτισμού και ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Τόλιας ευαισθητοποιημένοι στο θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου, διοργάνωσε ημερίδα  ενημέρωσης. Από τις 11 το πρωί του Σαββάτου, μέχρι το μεσημέρι, οι εθελοντές της SAPT Hellas, πραγματοποίησαν, μία θαυμάσια παρουσίαση, με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων, σε θέματα υγιούς ζωοφιλίας αλλά και την καλλιέργεια πολιτισμένης και υπεύθυνης αντιμετώπισης των ζώων, κυρίως των αδέσποτων ζώων που εγκαταλείφθηκαν από ασυνείδητους συμπολίτες μας.
Το Σάββατο επεφύλασσε επίσης και μια ξεχωριστή βραδιά, καθώς πραγματοποιήθηκε το. πάρτι γενεθλίων με πολλά γλυκά, τραγούδια και χορό με τον Αρλεκίνο. Ιδιαίτερη χαρά πρόσφερε το καθιερωμένο τρενάκι που σχημάτισαν όλα τα παιδιά και περιδιάβηκαν  την Πλατεία Δαβάκη. Στο τέλος όμως τους περίμενε » Η Μικρή Μαργαρίτα» να τους βάλει μέσα στις ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ της.
Η βραδιά συνεχίστηκε  με τα τμήματα ZUMBA του Μορφωτικού Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Καλάμου Αττικής με Zumba Instructor την κα Πόπη Μπαράκα.
Το κέφι συνεχίζεται, ενώ το Ν.Π.Δ.Δ. δεν ξεχνά και τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Χαλκουτσίου, προγραμματίζοντας για τις 15 Ιουνίου θεατρική παράσταση και πολλές ακόμα ευχάριστες εκπλήξεις.  Καλό και χαρούμενο  Καλοκαίρι σε όλους!!!

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.