Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Πληροφορίες για το 27ο Αττικό Ράλλυ (4-5 Μαρτίου)...η Ειδική Διαδρομή «Γραμματικό»



Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (ΑΛΑ) συνεκτιμώντας τα δεδομένα, τις δυνατότητες και τις προτάσεις που έχουν διατυπωθεί, ανακοινώνει σχετικά με το 27ο Αττικό Ράλλυ τα παρακάτω

Όπως είναι γνωστό, ο αγώνας περιλαμβάνεται στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου/Περιφερειακό Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος και στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων. Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 η εκκίνηση θα δοθεί στην Πλατεία Αγίας Τριάδος (Π. Πεντέλη). Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα τερματίσει στις 22:06. Το Service Park δεν θα γίνει στις Δημοτικές Εγκαταστάσεις Πεντέλης, αλλά στο Parking των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στον Μαραθώνα (οδός Αγίας Μαρίνας).
Επισημαίνεται ότι αγωνιστικά αυτοκίνητα δεν επιτρέπεται από ώρα 15:00 (λήξη αναγνωρίσεων) να κινηθούν στην Ειδική Διαδρομή «Πεντέλη». Η διαδρομή αυτή θα επιτηρείται συνεχώς από την Οργάνωση. Η Ειδική Διαδρομή «Πεντέλη» θα είναι κλειστή για όλα τα αυτοκίνητα από ώρα 17:30 μέχρι τη διέλευση και του τελευταίου αγωνιστικού αυτοκινήτου, δηλ. περίπου μέχρι ώρα 23:45.
Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 το πρώτο αυτοκίνητο θα εκκινήσει από το Parking των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στον Μαραθώνα (οδός Αγίας Μαρίνας).στις 9:30 το πρωί και θα κατευθυνθεί προς Γραμματικό για την πρώτη ειδική διαδρομής της ημέρας. Επισημαίνεται ότι η Ειδική Διαδρομή «Γραμματικό» θα είναι κλειστή για όλα τα αυτοκίνητα από ώρα 8:30 το πρωί και μέχρι τη διέλευση και του τελευταίου αγωνιστικού αυτοκινήτου, δηλ. περίπου μέχρι ώρα 16:15.
Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου, (Α.Λ.Α.), ανακοινώνει ότι αποκλειστικά για τα εκτός Αττικής πληρώματα, παρέχεται δωρεάν μία διανυκτέρευση δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο του ξενοδοχείου «Νηρεύς» στον Μαραθώνα. Η προσφορά αυτή ισχύει μόνον για το βράδυ του Σαββάτου 4 Μαρτίου 2017. Έχει επίσης εξασφαλισθεί προσφορά για επιπλέον διανυκτερεύσεις ή δωμάτια στην τιμή των 20 ευρώ ανά άτομο με πρωϊνό σε δίκλινο δωμάτιο. Παραμονή σε μονόκλινο δωμάτιο χρεώνεται 30 ευρώ. Οι αγωνιζόμενοι εκτός Αθηνών θα πρέπει μέχρι την λήξη του Τεχνικού Ελέγχου να δηλώσουν στην Γραμματεία τα ονόματα των ατόμων που θα διανυκτερεύσουν, προκειμένου να παραλάβουν το ειδικό σημείωμα της δωρεάν διανομής, Το σημείωμα αυτό θα πρέπει να παραδόσουν στην reception του ξενοδοχείου για να παραλάβουν το κλειδί του δωματίου τους. Επισημαίνεται ότι χωρίς το ειδικό σημείωμα το ξενοδοχείο θα τους κάνει κανονική χρέωση στο όνομά τους.
Οι λοιποί αγωνιζόμενοι που επιθυμούν διανυκτέρευση/εις με τιμές προσφοράς θα πρέπει να το δηλώσουν στην Γραμματεία του αγώνα μέχρι την λήξη του κανονικού Τεχνικού Ελέγχου (Παρασκευή 3/3/2017 ώρα 21:00), προκειμένου να σταλεί στο ξενοδοχείο βεβαίωση ότι συμμετέχουν στον αγώνα. Οι κρατήσεις δωματίων θα γίνουν αποκλειστικά από τους ενδιαφερόμενους, είτε τηλεφωνικά (22940 91214, 22940 97976), είτε με fax (22940 93486), είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα (info@nireushotel.gr). Η Α.Λ.Α. δεν θα αναλάβει να κάνει κρατήσεις
4troxoi.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.