Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μαραθώνος

ΘΕΜΑ 11ο: Περί προσδιορισμού θέσεων για την άσκηση των υπαίθριων στάσιμων εμπορικών δραστηριοτήτων εντός των διοικητικών ορίων της δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα του Δήμου Μαραθώνος για το έτος 2017.

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, που θα γίνει την 7η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 14.00, ύστερα από την 03/02/2017 πρόσκληση του Δημάρχου και Προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Ηλία Ψηνάκη, στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Περί κοπής δένδρων σε Κ.Χ. (οδός Αρμονίας)  μεταξύ των Ο.Τ. 56 και 57α στο Νέο Βουτζά Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης.
ΘΕΜΑ 2ο: Περί λήψης απόφασης για την τροποποίηση κανονισμού ύδρευσης του Δήμου Μαραθώνος.
ΘΕΜΑ 3ο: Περί έγκρισης κοπής ξερού δένδρου.
ΘΕΜΑ 4ο: Περί λήψης απόφασης για τέλεση αγώνα ταχύτητας - Ανάβαση Διονύσου.
ΘΕΜΑ 5ο: Περί λήψης απόφασης για τέλεση αγώνα ταχύτητας - 27ο Αττικό Ράλι 2017.
ΘΕΜΑ 6ο: Περί λήψης απόφασης για την ίδρυση και δημιουργία Σχολικού χώρου (Λυκείου), στο ΟΤ 1090 της περιοχής ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα του Δήμου ΜΑΡΑΘΩΝΑ.
ΘΕΜΑ 7ο: Περί διαβίβασης της υπ’ αριθμ. 196/05-01-2017 αίτησης του κ. Σαντ Πέτρου περί διάνοιξης της οδού Αγίου Γεωργίου, ανάμεσα στα Ο.Τ. 71 και 71Α, στον Οικισμό Νέος Βουτζάς της Δημοτικής Ενότητας Νέας Μάκρης.
ΘΕΜΑ 8ο: Περί χωροθέτησης εμποροπανηγύρεων τοπικών εορτών για το έτος 2017 εντός των διοικητικών ορίων της δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα του Δήμου Μαραθώνος.
ΘΕΜΑ 9ο: Περί προσδιορισμού θέσεων για την χορήγηση βραχυχρόνιων αδειών εμπορίου εντός των διοικητικών ορίων της δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα του Δήμου Μαραθώνος για το έτος 2017.
ΘΕΜΑ 10ο: Περί προτεινόμενων θέσεων για την παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων πλησίον καταστημάτων εντός των διοικητικών ορίων της δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα του Δήμου Μαραθώνος για το έτος 2017.
ΘΕΜΑ 11ο: Περί προσδιορισμού θέσεων για την άσκηση των υπαίθριων στάσιμων εμπορικών δραστηριοτήτων εντός των διοικητικών ορίων της δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα του Δήμου Μαραθώνος για το έτος 2017.
ΘΕΜΑ 12ο: Περί προσδιορισμού θέσεων για τη χορήγηση βραχυχρόνιων αδειών υπαίθριου εμπορίου εντός των διοικητικών ορίων της δημοτικής κοινότητας Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνος για το έτος 2017.
ΘΕΜΑ 13ο: Περί προσδιορισμού θέσεων για την άσκηση των υπαίθριων στάσιμων εμπορικών δραστηριοτήτων εντός των διοικητικών ορίων της δημοτικής κοινότητας Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνος, για το έτος 2017.
ΘΕΜΑ 14ο: Περί καθορισμού θέσεων υπαίθριου εμπορίου σε περίοδο εμποροπανηγύρεων για το έτος 2017 εντός των διοικητικών ορίων της δημοτικής κοινότητας Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνος.
ΘΕΜΑ 15ο: Περί παραχώρησης κοινοχρήστου χώρου για λειτουργία κινητής καντίνας στη Νέα Μάκρη του Δήμου Μαραθώνος, έμπροσθεν της πρώην αμερικάνικης βάσης.
ΘΕΜΑ 16ο: Περί οριοθέτησης  θέσεων περιπτέρου.
ΘΕΜΑ 17ο: Περί σύνδεσης της Νέας Μάκρης με την αστική συγκοινωνία.
ΘΕΜΑ 18ο: Περί χωροθέτησης χώρου για τοποθέτηση καντίνας στον Άγιο Εφραίμ.

Ο Δήμαρχος
Ηλίας Ψηνάκης

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.