Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΖΟΥΝ ΨΗΝΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ;

 (ΦΩΤΟ: )Κατά πως φαίνεται ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης και η τοπική ένωση  Επαγγελματιών/Βιοτεχνών/Εμπόρων ζουν σε παράλληλο σύμπαν ή είναι ξένοι στην ίδια πόλη,  καθώς ο μεν δήμαρχος δηλώνει ότι αυξήθηκαν κατά πολλές χιλιάδες οι επισκέπτες του δήμου επί δημαρχίας του κι η ένωση ζητά να μάθει από πού βγάζει το συμπέρασμα αυτό, μια και το κλείσιμο πολλών επιχειρήσεων του κλάδου τους είναι εξόφθαλμα ορατό.

Ιδού τι αναφέρει σημερινή δήλωση της Ένωσης:   
ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
Προς: Γραφείο Δημάρχου Μαραθώνα
 Θέμα: Ερώτηση για τις δηλώσεις στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ»
Αριθ. Πρωτοκ.: 15
Ημ/νία: 15/02/2017
Η Ένωση με έκπληξη διάβασε την δήλωση του Δημάρχου Μαραθώνα στην εφημερίδα το ΕΘΝΟΣ η οποία αναφέρει ότι η περιοχή μας το καλοκαίρι πριν αναλάβει τον Δήμο δεχόταν 75.000 επισκέπτες ενώ τώρα οι επισκέπτες έφτασαν τους 355.000.
Ρωτάμε τον Δήμαρχο από ποια στατιστική υπηρεσία ή άλλη πηγή αντλήθηκαν αυτές οι πληροφορίες, γιατί τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τους επαγγελματίες του Δήμου μας είναι διαφορετικά.
Με εκτίμηση.
Ο Γραμματέας                                Ο Πρόεδρος
Θωμαΐδης Νικόλαος               Γεωργάτος Εμμανουήλ

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.