Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ MARATHON FOUNDATION ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

 (ΦΩΤΟ: )Το MARATHON FOUNDATION συνενώνει για πρώτη φορά 16 δημοτικούς συμβούλους του δήμου Μαραθώνα  από όλες τις παρατάξεις που έχουν ζητήσει απ’ το Νοέμβριο έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητηθούν καυτά θέματα του δήμου, με κορωνίδα το θέμα της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας που έχει συστήσει ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης, με brand name το Marathon.

Μετά από 2 μήνες επιτέλους συγκαλείτε το Δημοτικό Συμβούλιο αύριο Τρίτη 31 Ιανουαρίου στις 4 το απόγευμα, όπου σύσσωμες οι Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης και οι Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ζητούν από το Σώμα να λάβει απόφαση με την οποία να ενημερωθούν Δημόσια οι Πρεσβείες, οι ξένες Προξενικές Αρχές στην Ελλάδα, ο Τύπος και κάθε Δημόσια Υπηρεσία ότι το MARATHON FOUNDATION δεν αποτελεί Φορέα - Οργανισμό του Δήμου, ώστε να γνωρίζουν πού κατευθύνουν τις όποιες δωρεές τους.
Μάλιστα ο επικεφαλής παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Νίκος Χατζηγιάννης γράφει στο τοίχο του στο FB:
Η ώρα της αλήθειας για τον Δήμαρχο Ψηνάκη και τους Δημοτικούς του Συμβούλους πλησιάζει.
Θα έχουν το θάρρος να συναινέσουν στην αποκάλυψη της αλήθειας στο Πανελλήνιο;;
Μπορεί ο Δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης να συνεχίσει ή να αποδεχτεί την αποσύνδεση του ονόματος ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ από την δική του (ουσιαστικά προσωπική) εταιρεία;;
Και, αν όχι, τότε γιατί άραγε κάποιοι δεν θα θελήσουν την αποκάλυψη της αλήθειας;;
Τι έχουν να "φοβηθούν" από αυτή την αποκάλυψη ο Ηλίας Ψηνάκης και οι όποιοι σύμβουλοί του τυχόν καταψηφίσουν την πρόταση;;
Στο ίδιο μήκος κύματος και το δελτίο τύπου της παράταξης «Δύναμη Πολιτών Μαραθώνα» που αναφέρει: 
Για πρώτη φορά 16 σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις ( πλειοψηφίας μειοψηφίας και ανεξάρτητοι) από το Νοέμβριο ζήτησαν την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητηθούν:
1. Οριστική αποχώρηση του Δήμου Μαραθώνος και απαίτηση διάλυσης του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Νέας Μάκρης που αποκλειστικός σκοπός  του ήταν το τσιμεντονήσι που ακύρωσε το ΣτΕ.
2. Άσκηση αγωγής για ζημία στο Δήμο 789.506 €  κατά του συνόλου των εμπλεκομένων στην υπόθεση του κωπηλατοδρομίου,
3. Τη μη παραπλάνηση τρίτων από τη χρήση του ονόματος Μαραθώνας από το ιδιωτικό Ίδρυμα  Marathon Fountation του Ηλία Ψηνάκη
4. Να εφαρμόζει ο Πρόεδρος του ΔΣ τα προβλεπόμενα για  τις αρμοδιότητες του Γραμματέα του ΔΣ.
Για να καταλήξουν:
ΚΑΛΟΥΜΕ τους δημότες Μαραθώνος να δώσουν βροντερό παρόν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνος την Τρίτη, 31-1-2017 και ώρα 16.00 για να ενημερωθούν για τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο μας και να ξέρουν από δω και στο εξής προσωπικά ποιοι και γιατί στηρίζουν την αλήθεια.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι σημαντικά και η μαζική παρουσία μας θα συμβάλει στην ουσιαστική διαδικασία αλλά και στην υπερψήφισή τους.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.