Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Σκότωσαν τον μακελάρη του Βερολίνου στο Μιλάνο (φωτό,βίντεο) (upd 4)

ΤΡΙΓΥΡΝΟΥΣΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters ο 24χρονος Τυνήσιος ύποπτος για την τρομοκρατική επίθεση σε Χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο,Anis Amri, που από ότι φαίνεται ανενόχλητος τριγυρνούσε σε όλη την Ευρώπη, έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών στο Μιλάνο της Ιταλίας, μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς, ενώ νεκρός έπεσε και ένας δεύτερος Ισλαμιστής.

Όπως φαίνεται και από  βίντεο που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του το ιταλικό περιοδικό «Panorama» το περιστατικό έλαβε χώρα πριν το ξημέρωμα, περίπου στις 3, στην περιοχή Σέστο Σαν Τζιοβάνι, όταν  αστυνομικοί σταμάτησαν τον ύποπτο για έλεγχο. Ο ύποπτος φαίνεται να ήταν πεζός και μόλις του απευθύνθηκαν οι αστυνομικοί, τράβηξε 22άρι πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον τους φωνάζοντας «Αλλάχ ου ακμπάρ».
Σύμφωνα, μάλιστα,  με τη La Repubblica στην ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία στο Μιλάνο το πρωί της Παρασκευής σκοτώθηκαν δύο Ισλαμιστές ενώ τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Marco Minniti, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ανέφερε ότι οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον Amri κοντά σε σταθμό τρένου και εκείνος χώρις ίχνος δισταγμού άρχισε να πυροβολεί, τραυματίζοντας ελαφρά έναν αστυνομικό.
Επίσης ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι ο άνδρας που έπεσε νεκρός έχει ταυτοποιηθεί και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι ο μακελάρης του Βερολίνου.
Ο υπουργός δεν αποκάλυψε περισσότερα στοιχεία για την έρευνα που διεξάγεται. Ενώ βρέθηκε στην τσέπη του ένα εισητήριο τρένου από τη Γαλλία.










Οι δύο αστυνομικοί που σκότωσαν τον μακελάρη

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.