Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Η Δύναμη Πολιτών καταγγέλει : Απών και πάλι ο Δήμαρχος Μαραθώνος απο το Δημοτικό Συμβούλιο .

 Έλαμψε δια της απουσίας του ο Δήμαρχος Μαραθώνα σήμερα 9.08.2016 στο Δημοτικό Συμβούλιο.
 Φώτης Δεληβοριάς :
Ο Ψηνάκης δεν ήρθε σήμερα 9.08.2016 στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Δεν θα μπορούσε να αντέξει την κριτική και τις ερωτήσεις για την ζημιά που έχει προκαλέσει στα ανάπηρα παιδιά της Ε΄κατασκήνωσης στους γονείς τους και τους εργαζόμενους εκεί.
Δυσφήμισε τους εργαζόμενους ότι έκαναν δήθεν ατασθαλίες -χωρίς να έχει αποδειχθεί τίποτε συγκεκριμένο- και άφησε τα παιδιά να πεινάνε, χωρίς, γιατρούς, νοσηλευτές, και κλιματισμό στην καρδιά του καλοκαιριού.
Εξέθεσε την Υπουργό Θεανώ Φωτίου βγάζοντας Δελτίο τύπου που κατηγορούσε το Υπουργείο και τη γραφειοκρατία ενω μοναδικός υπαίτιος ήταν ο ίδιος που καθυστέρησε την έναρξη των διαδικασιών.

Εξέθεσε τον Σκλαβενίτη που έκπληκτος θα άκουσε τον Δήμαρχο να αναφέρει στην κ. Φωτίου ότι οι προσφορές του στο παραμάγαζο του Δημάρχου Marathon fundation έκαναν φτερά, εξέθεσε τον Μαραθώνα που είδε τον Δήμαρχό του να χυδαιολογεί από το πρωτοσέλιδο τοπικής εφημερίδας "πάρτε τον πο@λο".
Βέβαια οι δυσκολίες στην κατασκήνωση εξ αιτίας της διοίκησης που ασκεί είναι τόσες ώστε ο ίδιος να αναρωτιέται μήπως αυτή πρέπει να κλείσει, παρά το γεγονός ότι όλα τα τελευταία χρόνια λειτούργησε χωρίς προβλήματα και με λιγότερα λεφτά. Μήπως όμως το πάει κάπου αλλού ο κ Δήμαρχος ή manager όπως αυτοαποκαλείται;
Μήπως η εμπλοκή του ιδιωτικού ιδρύματος Μarathon Fundation είναι η προτεινόμενη λύση στα προβλήματα των ανάπηρων παιδιών μετά την αποτυχία του "κακού" δημόσιου τομέα;.
Η φωτογραφία του Ψηνάκη με τα ανάπηρα παιδιά στα καροτσάκια και από πίσω το Βανάκι του ιδρύματος κάτι θέλει να μας πει;
Ενα είναι βέβαιο: ότι η διοίκηση Ψηνάκη όσες αλλαγές και να κάνει στο προσωπικό της κατασκήνωσης, όσα χρήματα κι αν πάρει από το Υπουργείο, η κατάσταση δεν θα βελτιωθεί. Και αυτό γιατί του λείπει η ψυχή , το αίσθημα ευθύνης και η αγάπη γι αυτό που νομίζει ότι θέλει να κάνει.
Επίσης Πατήστε και Ακούστε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό  : Ο δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Πολιτών», Φώτης Δεληβοριάς κατήγγειλε μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο και στο Νίκο Σβέρκο την δημοτική αρχή Μαραθώνα για ολιγωρία και αδιαφάνεια στην διαχείριση των κατασκηνώσεων ΑμεΑ στον Μαραθώνα. «Δεν υπάρχει ούτε γιατρός, ούτε γεύματα για τα παιδιά», τόνισε ο κ. Δεληβοριάς.  
 Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.