Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Να ζητήσει συγνώμη ο Ψηνάκης για την ολιγωρία και αδιαφορία του στην Ε' Κατασκήνωση Αγίου Ανδρέα

ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: Να ζητήσει συγνώμη ο Ψηνάκης για την ολιγωρία  και αδιαφορία του στην Ε' Κατασκήνωση Αγίου ΑνδρέαΓια άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης,αντί να ζητήσει συγνώμη  από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία [ΠΟΣΓΚΑμεΑ ] για την ολιγωρία  και αδιαφορία του  στο  να εξασφαλίσει ως όφειλε έγκαιρα  την ομαλή λειτουργία  του κατασκηνωτικού προγράμματος 2016, με την  προσφιλή του τακτική «για όλα φταίνε οι  άλλοι»  επέρριψε τις ευθύνες  στο Υπουργείο Εργασίας .
Οι συγχαρητήριες επιστολές της Ομοσπονδίας προς όλες τις αρχές  των προηγούμενων ετών αντικαταστάθηκαν  από επιστολή διαμαρτυρίας  και αγανάκτησης. 

Για πρώτη φορά στα χρονικά  η Ομοσπονδία με εγγραφή διαμαρτυρία  κατά του Δημάρχου και προέδρου  της επιτροπής κατασκήνωσης  καταγγέλλει  την πρωτοφανή ολιγωρία και καθυστέρηση  της Δημοτικής  Αρχής  που ελέω Ψηνάκη προσβάλει πλέον  και τον κάθε πολίτη ,βασικές  υποχρεώσεις  του δήμου για εξασφάλιση τροφίμων και γιατρού δεν υλοποιήθηκαν.
Οι συνήθεις και αστείες  δικαιολογίες έχουν πάψει να πείθουν. 
Εμείς ως Ενωμένη Πολιτεία παραβρεθήκαμε στην κατασκήνωση από την πρώτη στιγμή και ενημερώσαμε Δήμο και Ομοσπονδία  ότι είμαστε στην διάθεση τους για την ομαλή λειτουργία του κατασκηνωτικού προγράμματος.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.