Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ (ΨΗΝΑΚΗ) ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ

 Της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author) /
Βρε πως επιβεβαιώνονται οι λαϊκές ρήσεις στο Μαραθώνα όπου η δημοτική αρχή Ψηνάκη δείχνει να μη καταλαβαίνει τίποτα αν και οι παραιτήσεις-ανεξαρτητοποιήσεις συμβούλων της παράταξής του ακολουθούν η μία την άλλη εδώ και μήνες.

Ακόμα ένα καμπανάκι ή καλύτερα καμπάνα κτύπησε με την παραίτηση του αντιδημάρχου οικονομικών Γιώργου Κοροβέση, χωρίς να ιδρώσει το αυτάκι της δημοτικής αρχής, ενώ αντίθετα σήμανε συναγερμό στην τοπική κοινωνία η οποία αναρωτιέται ποια μπορεί να είναι τα βαθύτερα αίτια της νέας παραίτησης που άπτεται των οικονομικών του δήμου.
Τα τιτιβίσματα στα τοπικά πηγαδάκια βουίζουν αφού το πόστο που κατείχε μέχρι πρότινος ο κ. Κοροβέσης έχει σχέση με τη διαχείριση του δημοτικού κορβανά με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι υποθέσεις δίνουν και παίρνουν καθώς οι δημότες ψήφισαν Ψηνάκη ως άγγελο εξολοθρευτή αδιαφάνειας και  διαπλοκής σε οποιοδήποτε επίπεδο, κάτι που ως φαίνεται δεν κατέστη δυνατό να υλοποιηθεί, με αποτέλεσμα τις απανωτές παραιτήσεις απογοητευμένων συμβούλων της πλειοψηφίας που έχει πλέον μετατραπεί σε μειοψηφία. 
Κατόπιν τούτων αν συνεχιστεί το σίριαλ των παραιτήσεων ο δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης δε θα βρίσκει συμβούλους του που να θέλουν να αναλάβουν αντιδημαρχίες και τότε…

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.