Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΒΑΡΝΑΒΑΣ: ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΜΟΤΗΤΑ ΑΊΤΗΜΑ ΚΑΤΟΊΚΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΔΙΟΔΙA

  ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΩΡΟΠΟΥ 
ΖΗΤΟΥΜΕ
ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΊ ΙΔΙΟΧΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΨΉΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,  προς το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και την εταιρεία διοδίων  "ΝΕΑ ΟΔΟ Α.Ε" , με την απαίτηση της δημιουργίας εκπτωτικού προγράμματος Fast Pass Varnavas, (αντίστοιχο Ωρωπού) για τους μόνιμους κατοίκους Βαρνάβα Μαραθώνα.

Διαβάστε σχετικά:

ΔΙΟΔΙΑ - «Δήμαρχε του Μαραθώνα, Αφυπνιστείτε, οργανωθείτε, διεκδικείστε τα αυτονόητα για τους δημότες σας του Βαρνάβα"

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

2 σχόλια:

  1. Ευτυχως που σκιζονται και οι αρμοδιοι της κοινοτητας και οι οι δημοτικοι συμβουλοι απο τον βαρναβα. με τετοια ατομα μην περιμενεις προκοπη στον τοπο, τζαμπα κουραζεσαι φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενας δήμαρχος που απογοητεύει συνεχώς αυτους που τον ψηφισαν. Ψε'υτικες υποσχέσεις ... ακατάλληλος ..απαράδεκτος γι αυτο και για αλλα πολλά.Χειροτεροι οι υποτακτικοί δημοτικοι συμβουλοι καιη προεδρινα του βαρναβα που φαινεται να συμφωνουν με την κατασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.