Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

"Εγκατάσταση πλευρικών σταθμών διοδίων στον Α/Κ Βαρυμπόμπης και Α/Κ Αγ. Στεφάνου"

Ενώ ο Δήμαρχος Μαραθώνα και η τοπική πρόεδρος του Βαρνάβα, αδιαφορούν για το ψήφισμα των κατοίκων και την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με την μείωση ή και απαλλαγή πληρωμής διοδίων στο σταθμό Αφιδνών, πρόσθετα διόδια έρχονται να επιβαρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό των Βαρναβιωτών.
Ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής κ. Γεώργιος Βλάχος, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή (αρ. πρωτ: 4229/24-03-2016), σχετικά με την...

εγκατάσταση πλευρικών σταθμών διοδίων στον Α/Κ Βαρυμπόμπης και Α/Κ Αγ. Στεφάνου.
Απαντώντας στην ανωτέρω ερώτηση, ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, παραδέχθηκε ότι πρόκειται να εγκατασταθούν πλευρικά διόδια στις ανωτέρω περιοχές, με τη λειτουργία τους να εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει στο τέλος του έτους 2018, προκειμένου να υπάρχει αναλογικό σύστημα χρέωσης.

Ωστόσο ο αρμόδιος Υπουργός διαβεβαιώνει μεταξύ άλλων τον κ. Βλάχο, ότι για τους δημότες μόνιμους κατοίκους των Δήμων Αχαρνών, Κηφισιάς και Διονύσου έχει προβλεφθεί η δωρεάν διέλευσή από τους εν λόγω σταθμούς, ενώ θα ληφθεί μέριμνα για οχήματα που ανήκουν ή μεταφέρουν ΑΜΕΑ, καθώς επίσης, θα υπάρξουν επιπλέον εκπτώσεις σε εργαζόμενους χρήστες.

ΑΡΧΕΙΟ ΤΥΠΟΥ: application/pdf
Binder1.pdf (2113kb) ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ


Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.