Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Επιτυχία των ανδρών της Ασφάλειας Ωρωπού – Τα κλοπιμαία προς αναγνώριση

20160406_185038Κατόπιν συνεργασίας των ανδρών της Ασφάλειας Ωρωπού και της Ασφάλειας Αττικής συνεληφθησαν το «διδυμο» δραστών που είχαν «ρημάξει» κυριολεκτικά από μέσα Φεβρουαρίου τα εξοχικά σπίτια στον Κάλαμο και στον Ωρωπό.

Πρόκειται για δυο άτομα, έναν Έλληνα 60 ετών και έναν Ρουμάνο δραπέτη 37 χρονών , με πλούσιο ποινικό παρελθόν και οι δυο, με τον ρουμάνο μάλιστα να έχει αποδράσει από τους αστυνομικούς κατά την μεταγωγή του στο Λιμάνι του Πειραιά αρχές Φεβρουαρίου.
Από την έρευνα της Ασφάλειας Ωρωπού, το συγκεκριμένο «διδυμο»  διέρρήξαν τουλάχιστον 18 κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού και Καλάμου , ενώ εντύπωση προκάλεσε στους Αξιωματικούς της Ασφάλειας ότι οι δράστες, μετά την διάρρηξη των οικιών, παρέμεναν για αρκετό διάστημα σε αυτές,  καταναλώνοντας αλκοολούχα ποτά και προκαλώντας εκτεταμένες φθορές στο εσωτερικό τους.
Οι δράστες προτιμούσαν εξοχικές κατοικίες, ώστε να μην είναι οι ιδιοκτήτες μέσα, παραβίασαν τον ομφαλό στις πόρτες, έχοντας προηγουμένως απενεργοποιήσει το σύστημα συναγερμού, σε όσες διέθεταν, κυριολεκτικά ξηλώνοντας το, εισέρχονταν και αφαιρούσαν διάφορα αντικείμενα από τηλεοράσεις κλπ ηλεκτρικές συσκευές μέχρι ασημικά σκευή και μαχαιροπηρουνα. Όσο αφορά τις φθορές που προκαλούσαν ο Ρουμάνος ανέφερε ότι δεν ήξερε τι έκανε κάτω από την επήρεια του αλκοόλ.
Κατά την έρευνα της Ασφάλειας στην οικία του Έλληνα δράστη, στην οποία φιλοξενούσε τον δραπέτη συνεργό και φίλο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αρκετά από τα κλοπιμαία, τα οποία φυλλάσονται στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού προς αναγνώριση αυτών από τους παθόντες.
Οι δράστες οδηγήθηκαν σε Τακτικό Ανακριτή Αθηνών και προφυλακίστηκαν.
20160423_12434020160423_124329
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.