Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

H υποκρισία των ψευτοανθρωπιστών

Της Μελίνας Κονταξή
Ιστορικός - Βαλκανιολόγος
Έγιναν διαδηλώσεις για να ανοίξουν λέει τα σύνορα… δεν θυμάμαι η Ελλάδα να κράτησε κάποιον μέσα με το ζόρι ενώ οι άλλοι έχουν ανοιχτά σύνορα.
Οι αγώνες δεν διεξάγονται εκ του ασφαλούς…
Είναι μεγάλοι ανθρωπιστές τα δεκανίκια του ιμπεριαλισμού που δεν καταλαβαίνουν την διαφορά μεταξύ πρόσφυγα και παράνομου οικονομικού μετανάστη; (ούτε οι ιμπεριαλιστές την καταλαβαίνουν παρεμπιπτόντως) ας το αποδείξουν λοιπόν, όχι ξεγελώντας απελπισμένους αλλά αγωνιζόμενοι οι ίδιοι.
Για αρχή, ας πάνε στην Τουρκία που έχει κλείσει κομμάτια των συνόρων της και πυροβολεί πρόσφυγες και ας απαιτήσουν να ανοίξουν τα σύνορα. Είμαι σίγουρη ότι τα χιλιάδες ταξικά αδέρφια τους, αυτά που ήταν ανύπαρκτα όταν οι Τούρκοι έκαψαν ζωντανούς πάνω από 100 Κούρδους, θα τους βοηθήσουν.
Μπορούν να πάνε και στο τέλος, εκεί που θέλουν να πάνε οι πρόσφυγες και οι παράνομοι οικονομικοί μετανάστες, στην Γερμανία. Να φωνάξουν για να απαιτήσει από τους δορυφόρους της να ανοίξουν τα σύνορα και να δεχτεί όλους όσους θέλουν να πάνε.
Εντάξει δεν σας ζητάμε δύσκολα, να διακρίνετε τους πρόσφυγες από τους παράνομους οικονομικούς μετανάστες καθώς οι πρόσφυγες έχουν πατρίδα, έφυγαν για ασφάλεια όχι για καλύτερο οικονομικό μέλλον και για να μπορέσουν να γυρίσουν πρέπει να μάθει η κοινή γνώμη ποιος ευθύνεται για να αγωνιστεί να σταματήσει ο πόλεμος, ώστε να δικαιωθούν αυτοί που έμειναν πίσω και παλεύουν.
Εφαρμόστε την ιδεοληψία σας -αν την πιστεύετε- αγωνιστείτε να πάνε όλοι στην Γερμανία από την οποία Ιρακινοί έχουν φύγει και έχουν γυρίσει πίσω στο Ιράκ και στην οποία οι πραγματικοί πρόσφυγες τρέμουν τους παράνομους ισλαμιστές οικονομικούς μετανάστες που δεν βλέπετε, όπου οι Γερμανοί βιομήχανοι θα έχουν τζάμπα κρέας να διαλέγουν ενώ τις πατρίδες των προσφύγων θα τις λυμαίνονται φασίστες και ιμπεριαλιστές.
Αγωνίζεστε που αγωνίζεστε για να γίνουν οι άνθρωποι δούλοι, να χάσουν τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα στις πατρίδες τους, αγωνιστείτε πραγματικά τουλάχιστον. Υποκριτές!
 
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.