Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

Η Ν.Τ.Π. “δολοφονεί" την Ελλάδα μας

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Η Ευρώπη της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας που οραματίσθηκαν εκείνοι που συνέλαβαν το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης των Εθνών, δεν υπάρχει πια. Πρώην κομμουνιστοαναρχικοί μπολσεβίκοι, θεώρησαν πως μπορούν να εγκλωβίσουν χιλιάδες πρόσφυγες ή παράνομους μετανάστες στην Επικράτεια της Ελλάδος, κλείνοντας τα σύνορά τους. Ξυπνούν στην ανθρωπότητα θλιβερές μνήμες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, τότε που γερμανικά χιτλερικά γουρούνια μεταχειρίζονταν τους ανθρώπους, χειρότερα και από τετράποδα ζώα. Παρά ταύτα, οι Έλληνες της σημερινής τεράστιας οικονομικής κρίσεως, όπου το εισόδημά τους έχει περικοπεί άνω του 50%, δείχνουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους και με κάθε τρόπο περιθάλπουν και φροντίζουν ανήμπορους ανθρώπους, που ουδεμία σχέση έχουν μαζί τους. Αντίθετα, άλλες μουσουλμανικές χώρες, ούτε τους νοιάζονται, ούτε εκδήλωσαν καμιά επιθυμία να τους φροντίσουν. Ωστόσο, το πρόβλημα δεν είναι απλό, είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο και σχεδιάζεται δεκαετίες τώρα. Είναι ο διαμελισμός της Ελλάδος.
Εχθρός της παγκοσμιοποίησης τα Κράτη – Έθνη.
Γι΄ αυτό θα καταγράψουμε παρακάτω, τα όσα συγκλονιστικά μας ανέφερε ακριβέστατη πηγή μας, με τη σημείωση πως είχε ενημερωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, η ελληνική κυβέρνηση της εποχής εκείνης: Η πολεμική επέμβαση των Αμερικανών στην άλλοτε κραταιά Γιουγκοσλαβία το 1999, είχε ως στόχο το σταμάτημα της εξάπλωσης της Γερμανικής επιρροής στην περιοχή, καθώς και της Ρωσικής καθόδου στη Μεσόγειο, μέσω ενός Ορθόδοξου τόξου Μόσχας – Βελιγραδίου – Αθήνας. Κύριος στόχος των Αμερικανών και της Νέας Τάξεως Πραγμάτων ήταν και είναι η διάλυση των Κρατών – Εθνών. Γιατί, τα Κράτη – Έθνη ήταν και είναι βασικό εμπόδιο για την παγκοσμιοποίηση. Γιαυτό έπρεπε να γίνει κατάτμηση τούτων σε μικρές κρατικές οντότητες, καθώς και αυτόνομες περιφέρειες.
Η ΕΕ και η πολιτική των Βρυξελών προωθεί την μετατροπή της Ευρώπης των Εθνών, σε Ευρώπη των εθνικών περιφερειών, όπου σταδιακά η ΕΕ να ενσωματωθεί στο Αμερικανικό δόγμα της παγκοσμιοποίησης, αφού μέσω των εθνικών περιφερειών (Καταλονία, Αλσατία, Βρετάνη, Παδανία, Σικελία, Τρανσυλβανία, Μακεδονία, Κρήτη, Θράκη κλπ) θα κατασκευάσει ανίσχυρα κρατίδια – προτεκτοράτα τύπου Κοσσυφοπεδίου – Βοσνίας κλπ. 
Τα σχέδια της ΝΤΠ στην περιοχή μας.
Στον ίδιο σχεδιασμό προβλέπεται και η προώθηση Ελληνοτουρκικής συνομοσπονδίας (Ελληνοτουρκική προσέγγιση - ενδιάμεση λύση), με την κατασκευή ενός “κράτους του Αιγαίου”. Που θα ενώνει τις δυο όχθες του Αιγαίου, ελέγχοντας τις θαλάσσιες διόδους από τον Εύξεινο Πόντο μέχρι την “αυτόνομη Κρήτη”, όπου θα αποτελεί φραγμό κατά της Ρωσικής καθόδου στη Μεσόγειο. Εδώ θα τερματίζουν και διάφοροι αγωγοί φυσικού αερίου και πετρελαίου. Το “κράτος του Αιγαίου” προβλέπεται να συνεργασθεί με μια Αλβανία αυτονομημένων Αλβανικών περιοχών (πχ. Κοσσυφοπέδιο, Αλβανόφωνη περιοχή των Σκοπίων και Μαυροβουνίου), ως φράγμα των Βαλκάνιων Σλάβων (βλέπε συμμάζωξη μουσουλμανικών θυλάκων στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα – Ειδομένη, όπου θα διευκολύνουν και άλλα ανθελληνικά προσχεδιασμένα σενάρια). 
Το Ελληνοτουρκικό οικοδόμημα θα στερεώνεται από το νότο με μια χαλαρή Ισραηλοπαλαιστινιακή συνομοσπονδία και από ανατολάς με ένα δυτικοποιημένο μεγάλο Κουρδιστάν, που θα αποτελείται από το Ιρανικό, Τουρκικό, Ιρακινό και Συριακό Κουρδιστάν. Καθώς και ένα κατατετμημένο δυτικοποιημένο Ισλαμικό Ιράν. Δηλαδή, στο “κράτος του Αιγαίου” δεν θα συμπεριληφθεί ολόκληρη η σημερινή Τουρκία. 
Οι ελληνικές αρχές ήταν ενήμερες για τη σημερινή τραγωδία.
Για τα γεγονότα του Κοσσυφοπεδίου το 1999, αλλά και των Αλβανών στα Σκόπια το 2001, οι αρμόδιες υπηρεσίες ήταν ενήμερες για το σενάριο που παιζόταν εις βάρος της χώρας μας και το οποίο προέβλεπε τη μαζική κάθοδο προσφύγων γυναικόπαιδων – το βιώνουμε σήμερα – όπου μαζί με αυτούς θα έρχονταν ανακατεμένοι και άνδρες ως δήθεν πρόσφυγες, ενώ στην πραγματικότητα θα επρόκειτο για Αλβανοουτσεκάδες και ισλαμιστές Μουτζαχεντίν. Όλοι αυτοί θα στρατοπέδευαν εντός της χώρας μας και πιο συγκεκριμένα στο τρίγωνο των Πρεσπών. Δηλαδή, στο σημείο των Ελληνοσκοπιανών και Ελληνοαλβανικών συνόρων. Με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός μουσουλμανικού θύλακα, όπου θα εμποδιζόταν η δράση του ελληνικού στρατού. Έτσι, θα αποσταθεροποιείτο ολόκληρη η περιοχή της ΒΔ Ελλάδος. 
Δυστυχώς, αυτό το σενάριο υλοποιείται στις ημέρες μας και θα θέλαμε να πιστεύουμε πως, η ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε να ανησυχεί ιδιαίτερα, από τη στιγμή που τα “κλειστά σύνορα” παραμένουν ερμητικά κλειστά και ο όγκος των προσφύγων, των παράνομων μεταναστών ή όπως αλλιώς θέλετε να τους πείτε, συνεχώς θα αυξάνει. 
Έχουν δουλέψει στο σχέδιο τα “Ευαγή Ιδρύματα” και οι “Δεξαμενές Σκέψης”.
Τα συγκεκριμένα “Ευαγή Ιδρύματα” και οι “Δεξαμενές Σκέψης”, που αναφέραμε στο προηγούμενο άρθρο, έχουν εκδώσει μυστικούς χάρτες στους οποίους αποτυπώνονται οι επίμαχες εδαφικές μεταβολές, ενώ στο όλο σχέδιο εντάσσεται και η κατά καιρούς ανακίνηση του θέματος των Μητροπόλεων των “Νέων Χωρών” από τον Πατριάρχη με αίτημα την διοικητική υπαγωγή τούτων στην δικαιοδοσία του Πατριαρχείου. Δηλαδή στον Βαλή (κυβερνήτη) της Κωνσταντινουπόλεως, με αποτέλεσμα τη διάσπαση της Ελλαδικής Εκκλησίας.
Ο ρόλος του Οικουμενικού Πατριάρχη.
Γι΄ αυτό δεν είναι τυχαίο πως, οι επίμαχες Μητροπόλεις βρίσκονται στις περιοχές του Εθνικού κορμού που σύμφωνα με το επίμαχο σενάριο πρόκειται να τεθούν σύντομα υπό αμφισβήτηση. Πάντως, η καθιέρωση του όρου “Νέες Χώρες” δεν είναι μόνο αδόκιμος, αλλά και ύποπτος αφού δεν πρόκειται για χώρες οι οποίες προσαρτήθηκαν από την Ελλάδα κατά τους Βαλκανικούς πολέμους, όπως ισχυρίζονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα, ανιστόρητοι πολιτικο-κληρικοί, αλλά πρόκειται περί υπόδουλων περιοχών που απελευθερώθηκαν από τον ελληνικό στρατό και ενσωματώθηκαν στον Μητροπολιτικό κορμό. Η Ήπειρος, η Μακεδονία, η Θράκη και το Αιγαίο δεν ήταν χώρες, ήταν υπόδουλες ελληνικές περιοχές. Άλλωστε, και η Σουλτανική Πύλη, ποτέ και πουθενά δεν αναφέρεται με τέτοιους χαρακτηρισμούς… 
Αποκριάτικος ο Αρχιεπίσκοπος στον Πειραιά. 
Το μεσημέρι της 6ης Μαρτίου 2016, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, μετέβη στον Πειραιά προκειμένου να επισκεφθεί τους χιλιάδες μουσουλμάνους που έχουν κάνει “κατάληψη” στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας μας. Θεωρήθηκε ως μια συμβολική επίσκεψη, στο πλαίσιο των όσων πρεσβεύει ο Χριστιανισμός. Γι΄ αυτό διένειμε μερίδες φαγητού, αλλά και γλυκίσματα.
Μέχρι του σημείου αυτού όλα καλώς γινόμενα. Όμως, χαρακτηρίζουμε, ασεβή, ύποπτη, δουλοπρεπή τη στάση του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου, να προσέλθει στη συγκεκριμένη επίσκεψη, χωρίς να φοράει το Σύμβολο του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας, τον Τίμιο Σταυρό. Αυτόν που θα τον ξεχώριζε και θα αναδείκνυε το Υψηλό Αξίωμά του. Γιατί, εύλογα κάποιος που δεν τον γνώριζε, ίσως και να πίστευε λόγω αποκριών πως, είναι κάποιος αποκριάτικος μασκαράς που ντύθηκε “αρχιεπίσκοπος”. Ωστόσο, το ότι ήταν ο Αρχιεπίσκοπος της Ελλαδικής Εκκλησίας το καταλάβαινες και από τους παρατρεχάμενους που τον πλαισίωναν. Όπως, τον Υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα και τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη. Όπως, το δημοτικό σύμβουλο Πειραιά Πέτρο Κόκκαλη, της γνωστής οικογένειας της Intracom και της Intrakat, που προσφάτως ανέλαβε την κατασκευή μεγάλης μερίδας Hot Spots, από την «αριστερή» κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.