Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Μπράβο του Κυρ. Γκίκα στον ΒΑΡΝΑΒΑ: ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ / ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ & ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ..

Μπράβο στη Συλλογή υπογραφών από το Περ. Σύλ.  Βαρνάβα,  ώστε να μη γυρίσει κανένας "Αιρετός" να ΜΑΣ πει ότι η  Τοπική Κοινωνία του Δήμου Μαραθώνα,  το έργο του ΧΥΤΑ - ΧΥΤ- ΧΟΥΤ Γραμματικού το έχει αποδεχτεί.
Ομοίως, θα ΠΡΕΠΕΙ να γίνει και από τις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες - Δήμους, και να ακολουθήσουν το λαμπρό παράδειγμα του Π/Σ  Βαρνάβα  ΚΑΙ η Κοινότητα Γραμματικού,  Δήμος Μαραθώνος και Νέα Μάκρη.
Και αυτό γιατί έτσι θα εμποδίσει στο ελάχιστο τα όποια Σενάρια "Συναλλαγής" Με τους Τοπικούς ΜΑΣ άρχοντες - Αιρετούς σε Δήμο και Περιφέρεια.
Δεν πρέπει να τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί !!!
Μπουρλότο Στην όποια Συναλλαγή !!
Μπουρλότο Στον Εφησυχασμό !!
Μπουρλότο Στο Κατεστημένο !!

ΚΥΡΙΑΚΟΣ Α. ΓΚΙΚΑΣ 

ΚΥΡΙΑΚΉ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2016


ΒΑΡΝΑΒΑΣ: ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ / ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ & ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ

Χιλιάδες υπογραφές, δεκάδες ψηφίσματα από πολίτες του Βαρνάβα για συμπαράσταση και στήριξη του αγώνα κατά του ΧΥΤΑ. Ειδική Ιστοσελίδα του MikeA (Μ.Αποστολόπουλου) Ενεργών πολιτών Βαρνάβα  http://exotaxyta.blogspot.gr/ εδώ και πολλά χρόνια σχεδιασμένη και αφιερωμένη ειδικά για την ενίσχυση διάδοσης θέσεων, απόψεων δράσεων  των βασικών συντελεστών του αγώνα όπως του Κυρ. Γκίκα, Δημ. Δαμάσκου και άλλων.
Υπογραφές και ψηφίσματα συνεχίζονται από συλλόγους και φορείς όμως Δήμος μας και η Περιφέρεια  κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Θα έρθει όμως η στιγμή που θα το μετανιώσουν και ελπίζουμε να μην είναι αργά. 
Διαβάστε παρακάτω με ένα κλικ
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.