Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Μπάχαλο ο Δήμος Μαραθώνα, Ακυρώνεται η εκλογή του Προέδρου του Δημοτικού Σμβουλίου σύμφωνα με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση


Σιγά σιγά έχουν ξεκινήσει να ..."τον παίρνουν χαμπάρι" τον Δήμαρχο Μαραθώνα. Φτάνουν βροχή οι ακυρώσεις των Δημοτικών Συμβουλίων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και χωρίς να έχει βάλει το χεράκι της αντιπολίτευση ..ακόμα!
Απορίας άξιο είναι πως οι ακριβοπληρωμένοι Νομικοί Σύμβουλοι του Ηλία Ψηνάκη δεν πήραν μυρωδιά ότι στην διαδικασία αλλαγής του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου δεν τηρήθηκαν ούτε τα βασικά.

Είχε δίκιο στην ένσταση που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Στέργιος Τσίρκας μόνο για τα πρακτικά, χωρίς να το συνεχίσει παρακάτω, και αμφισβήτησε την διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου αφήνοντας αποσβολωμένο το σώμα των δημοτικών συμβούλων και τους εκλεγμένους νομικούς του Δήμου Μαραθώνα να τον κοιτούν με περιέργεια.
Έχει σημασία να δούμε τι θα γίνει με τις αποφάσεις για το ΚΕΛ, για τα δημοτικά τέλη για τον προϋπολογισμό, οι οποίες βρίσκονται ...στον ΑΕΡΑ!!
Το θέμα πλέον είναι ολοένα και πιο ξεκάθαρο η παρούσα Δημοτική Αρχή είναι Ανάξια να Κυβερνά! Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί σε καμία περίπτωση ως το 2019. Χρειάζονται πρωτοβουλίες για να σωθεί αυτός ο τόπος, και μάλιστα γρήγορα!!!
Μέχρι τότε ο Θεός να μας σώσει!

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.