Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Τους ξεζούμισαν στη δουλειά τους ξυλοφορτώνουν και στα γεράματα (video)

SINTAXIOUXOI-MAT-XILO
Με χημικά κι άγριο ξύλο στους συνταξιούχους απάντησε η κυβέρνηση «της αριστεράς» στα πρωϊνά συλλαλητήρια. Το ΠΑΜΕ ξεκίνησε από το πρωί με τη συμβολική διαμαρτυρία έξω από το Μαξίμου κι αργότερα έσπασε τις αλυσίδες της αστυνομίας στο ύψος της βουλής επιχειρώντας να ενώσει τις δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Τα ΜΑΤ εκτελώντας τις εντολές της πολιτικής ηγεσίας επιτέθηκαν με απίστευτη βιαιότητα ανοίγοντας τα κεφάλια των συνταξιούχων.

Μια εξόφθαλμη απόπειρα τρομοκράτησης για τα μελλούμενα. Έτσι υπολογίζει ο κ. Τσίπρας και οι συνεταίροι του να εφαρμόσει τα μνημόνια και τα προαπαιτούμενα. Συμμαχία με την αστική τάξη και ξύλο στους απόμαχους της δουλειάς. Έρχονται όμως οι αγρότες. Έρχονται τα Συνδικάτα. Έρχονται οι μικρομεσαίοι. Έρχονται οι άνεργοι, έρχονται οι νεολαίοι κι ακολουθούν χιλιάδες. Οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες, «αριστεροί» σαλτιμπάγκοι.
000
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.