Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΤΣΟΜΣΚΙ : Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ !

Τσόμσκι : Ο Ερντογάν είναι δολοφόνος !
41473
Ο φιλόσοφος καθηγητής Νοάμ Τσόμσκι ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο, επειδή στήριξε την ανακοίνωση που έγραψαν ακαδημαϊκοί που καλούσαν να σταματήσουν οι συγκρούσεις και να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις, μίλησε στο Αλ Τζαζίρα.
Ο Τσόμσκι ανέφερε : Αναμφίβολα ο Ερντογάν επιτίθεται στους Κούρδους και εφαρμόζει ατελείωτα καταπιεστικά μέτρα. Εσείς πείτε τον όπως θέλετε…Εγώ τον λέω δολοφόνο….Φυσικά και είναι δολοφόνος…Έχουμε μια κατεξοχήν καθεστωτική νοοτροπία… Σχηματίζονται ξανά οι τρομερές πολιτικές της δεκαετίας του 90.
……………..
Η Τουρκία κατηγορεί την ISIS για την επίθεση στο Σουλταναχμέτ, την ώρα που μέσω πολλών οδών την βοηθά, ενώ από την άλλη στηρίζει επίσης και το Μέτωπο Νούσρα που δεν διαφέρει τόσο από την ISIS. Επίσης ο Ερντογάν είναι αυτός που κατσαδιάζει αυτούς που καταγγέλλουν τα εγκλήματα που κάνει κατά των Κούρδων, που αποτελούν και την βασική χερσαία δύναμη κατά της ISIS. Χρειάζεται κι άλλο σχόλιο ;
Ο Τσόμσκι αργότερα μαζί με άλλα 100 σχεδόν ονόματα έκαναν μια νέα έκκληση του τύπου ¨Σταματήστε να βοηθάτε την ISIS και να είστε συνεργοί της ! Σταματήστε να συνθλίβετε και να δολοφονείτε τους Κούρδους ! ¨
http://www.evrensel.net/haber/270723/chomsky-erdogan-bir-katil
22/1/2016
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.