Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Κοπή πίτας και βραβεύσεις από τον Σύλλογο Γυναικών Μαραθώνα

Κάποτε υπήρχε ένας ιστορικός Σύλλογος Γυναικών στον Βαρνάβα με μεγάλη προσφορά στο τόπο. Δυστυχώς φαίνεται τον χάσαμε ή αυτοδιαλύθηκε.

 







Με επιτυχία διοργανώθηκε η καθιερωμένη εδώ και 20 χρόνια κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Μαραθώνα στην οποία έλαβαν χώρα, η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών του Μαραθώνα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς επίσης και δυο ιδιαίτερες βραβεύσεις στους ιστιοπλόους Παύλο Καμένογλου και Νικήτα Γεραμάνη, που κατέκτησαν το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο, αντίστοιχα, στους SPECIAL OLYMPICS, WORLD GAME LOS ANGELES 2015.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί αιρετοί του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Μαραθώνα, πρόεδροι και μέλη Συλλόγων του Μαραθώνα, η καθηγήτρια του Λυκείου Μαραθώνα κα Μπακοπούλου, γονείς κ.α.
Με την ευκαιρία της δημοσίευσης, ο Σύλλογος Γυναικών Μαραθώνα θα ήθελε να ευχαριστήσει την πρόεδρο του Συλλόγου «Τύμβος» παραλίας Μαραθώνα κα Χρυσάνθη Μάνδηλα για το δώρο που προσέφερε και που αντιστοιχούσε στο φλουρί της βασιλόπιτας καθώς επίσης και τον Φούρνο των αδελφών Γεραμάνη για την προσφορά της βασιλόπιτας.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.