Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί "βράζει" η Εκκλησία κατά του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου!

Από τον Κώστα Φεραίο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Πολλά είναι τα αρνητικά σχόλια όπως μαθαίνει το Press-gr, μέσα σε λίγες, ώρες, στο εσωτερικό της Εκκλησίας για την απόφαση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου να μην παραστεί στην τελετή των Θεοφανίων στον Πειραιά και να πάει στο "προστατευμένο" Παλαιό Φάληρο που υπάγεται στη μητρόπολη Νέας Σμύρνης.
 Μητροπολίτες αλλά και ιερείς, ακόμη και φίλα διακείμενοι στον αρχιεπίσκοπο, λένε ότι ήταν λάθος του να ταυτιστεί με την απόφαση των πολιτικών (Τσίπρα και Παυλόπουλου) να μην πάνε στον Πειραιά, ακόμη και στην περίπτωση που αυτοί είχαν δίκιο. "'Εγινε ουρά τους κι αυτό το χρεώνεται ολόκληρη η Εκκλησία!" είναι η άποψη που κυριαρχεί. 
Το ενδιαφέρον είναι ότι επικρίνουν την επιλογή Ιερώνυμου ακόμη και μητροπολίτες που δεν συμφωνούν καθόλου με τη στάση και τις δηλώσεις του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.

Οι αντιδράσεις αυτές έρχονται να προστεθούν σε άλλα θέματα και επιλογές που χρεώνονται στον κ. Ιερώνυμο με αποτέλεσμα η Εκκλησία να μοιάζει με καζάνι που βράζει έστω κι αν αυτό δεν βγαίνει προς τα έξω.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.