Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΒΑΡΝΑΒΑΣ: Η κοπή της πίτας στο ΚΑΠΗ μας είχε απόλυτη επιτυχία !!

ΚΑΠΗ Βαρνάβα Αττικής.
Και του Χρόνου!!
ΚΑΠΗ Βαρνάβα Αττικής


Η κοπή της πίτας στο ΚΑΠΗ μας είχε απόλυτη επιτυχία !! Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και όλοι διασκεδάσαμε μέχρι τα μεσάνυχτα .
Τις πίτες μας τις έκοψε ο Πρόεδρος της πενταμελούς επιτροπής Κος Ηλίας Γεώργιος , και μοιράστηκε η πρώτη από την Κα Λαμπαρού που αν και απερχόμενη από τα ΚΑΠΗ παραβρέθηκε και την ευχαριστούμε . Το πρώτο φλουρί το κράτησε η ίδια χαριτολογώντας «για να μην μαλώσουμε» και το δεύτερο το κέρδισε η κυρία Γεωργία Πέππα , στην οποία όλοι ευχηθήκαμε να είναι πάντα τυχερή και να χαίρεται την τόσο όμορφη οικογένειά της.

Η Πρόεδρος της Κοινότητας διευκολύνοντας το Προεδρείο που δεν έχει τέτοια εμπειρία, προσφώνησε τους παρευρισκόμενους συμβούλους και ευχήθηκε σε όλους μας χρόνια πολλά .
Ο μπουφές μας πλούσιος δεν άδειασε καθόλου ως το τέλος της βραδιάς μια και όλοι είχαν συνεισφέρει με ότι μπορούσε ο καθένας, αλμυρό ή γλυκό.
Η μουσική διακριτικά και χωρίς να ενοχλεί μας ξεσήκωσε και χορέψαμε ως τα μεσάνυχτα!!
Ευχόμαστε να επαναληφθεί σύντομα ένα τέτοιο όμορφο γλέντι να είμαστε όλοι γεροί και του Χρόνου !!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ




 ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΉ - ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διαβάζουμε απο το FB της Κοινότητας Βαρνάβα σχόλια που μας εντυπωσίασαν.

Έλενα Λιάκου και του χρόνου !!! ήταν όλα τόσο ωραία !! πολλά φαγητά, ωραία μουσική, ωραίο περιβάλλον, κέφι και χορός και καλή διάθεση ! κι αυτό το οφείλουμε σε πολύ λίγους που το οργάνωσαν και τους ευχαριστούμε !!!

Dimitra Lamparou
Dimitra Lamparou Πραγματικά η εκδήλωση ήταν πολύ επιτυχημένη και συγχαρητήρια στην πενταμελή επιτροπή του ΚΑΠΗ. Θα ήθελα όμως να διευκρινίσω κάποιες ανακρίβιες που διαπίστωσα διαβάζοντας την ανακοίνωσή σας αναφερόμενη και προς την Κα Χαρά Ασημακοπούλου. 1ον: Δεν είμαι "απερχόμενη" από τα ΚΑΠΗ γιατί ποτέ δεν ήμουν "εισερχόμενη" ......λόγω ηλικίας. Για τη ιστορία να σας ενημερώσω ότι παραμένω Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Τετράπολις του Δήμου Μαραθώνα εώς ότου αντικατασταθώ στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο. 2ον: Το φλουρί στην βασιλόπιτα δεν το κράτησα για να μην μαλώνετε, απλά έτυχε στο κομμάτι που μου αντιστοιχούσε. 3ον: Θεωρώ απαράδεκτη και πολύ προσβλητική την πρόσκληση που λάβαμε στο Τετράπολις από το προσωπικό e- mail της κας Ασημακοπούλου Χαράς που μας κάλεσε αφήνοντας υπονοούμενα προς αποφυγή νέων παρεξηγήσεων. Και εδώ θέλω να ρωτήσω την κα Χαρούλα Ασημακοπουλου οι παλιές παρεξηγήσεις ήταν, όταν σύσσωμο το Δ.Σ. Τετράπολις αποφάσισε και χρηματοδότησε την ανακαίνιση του χώρου που στεγάζεται το ΚΑΠΗ Βαρνάβα και δεν προσκλήθηκε κανείς από το Δ.Σ για να παραστεί στα εγκαίνια που πραγματοποιήσατε το περασμένο καλοκαίρι; Ειλικρινά λυπάμαι για την συγκεκριμένη συμπεριφορά γιατί με αυτόν τον τρόπο δυστυχώς απομακρύνεται ο κόσμος από τον Βαρνάβα, που τον αγαπώ όπως αγαπώ το Γραμματικό.

Μιχάλης Αποστολόπουλος
Μιχάλης Αποστολόπουλος Συγχαρητήρια σε αυτούς που το οργάνωσαν και δούλεψαν για την επιτυχία της εκδήλωσης από το ρεφενέ των γερόντων. Αλήθεια ποιος κάλεσε την Κα D.L στην εκδήλωση που με θράσος και χωρίς κανένα ενδοιασμό - κανόνας καλής συμπεριφοράς - βγάζει άδικα τα εσώψυχα της (ίντριγκες) δημόσια κατά της προέδρου του χωριού μας και έμμεσα κατά των δημοτών του Βαρνάβα. Λυπόμαστε για την συγκεκριμένη συμπεριφορά γιατί με αυτόν τον τρόπο δυστυχώς ο κόσμος του Βαρνάβα έχει απομακρυνθεί από τους πολιτικάντηδες της κεντρικής διοίκησης Ψηνάκη (που μας αγαπούν… τέτοια αγάπη δεν θέλουμε), και έρχονται στον Βαρνάβα μόνο και μόνο για φωτογραφίες και μάσες. Τα προσωπικά σας Κα D.L δεν μας ενδιαφέρουν λύστε τα μόνες σας και όχι εν Δήμω.http://varnavasnews.blogspot.gr/2016/01/blog-post_17.html...
Έλενα Λιάκου Μιά και ανήκω στην 5μελή Επιτροπή του ΚΑΠΗ και ήμουνα και στην εκδήλωση της κοπής της πίττας φυσικά, αναρωτιέμαι γιατί αναφέρθηκαν όλα αυτά από την κα Λαμπαρού στο κείμενο που ανέβασε το ΚΑΠΗ σε μία τέτοια ωραία και επιτυχημένη εκδήλωση την οποία φρόντισαν μόνο 2 άτομα (δηλ ο κος Ηλίας και η κα Καρβούνη) και φυσικά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο ρεφενέ των φαγητών ! Μάλλον κάποιους άλλους λόγους θα έχει η κα Λαμπαρού και σε κάθε εκδήλωσή μας από την πολύ αγάπη στο χωριό μας, να αφήνει σχόλιο με πικρή γεύση και ιδίως εναντίον της Προέδρου μας η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση -αλλά όπως και σε πολλά άλλα- μόνο θετικά προσφέρει ! Οσο για την ανακαίνιση του ΚΑΠΗ, ας μας πει η κα Λαμπαρού ότι όλα όσα έγιναν (π.χ. ελαιοχρωματισμός τοίχων, καθάρισμα, κουρτίνες, φτιάξιμο τουαλετών (ανδρών και γυναικών) μόνωση παραθύρων και δαπέδου, ξήλωμα και τοποθέτηση της κουζίνας κλπ ) έγιναν με 700 ευρώ που μας έδωσαν ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ !! ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ !! Οσον αφορά στην πρόσκληση την δημοσιεύω από το αρχείο του ΚΑΠΗ και έχει ως εξής :
"Σας προσκαλούμε να παραστείτε στην εκδήλωση που θα κάνουμε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου '15 και ώρα 8.30 μ.μ. με αφορμή την ανακαίνιση του χώρου όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ.
ΣΤΆΛΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 28/6/2015 7:20ΜΜ
Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας!
Μαρία Πέτρου
Μέλος της συντονιστικής επιτροπής"

-------------- 

Διαβάστε επίσης


Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΨΗΝΑΚΗ ΔΕ «ΡΕΦΑΡΕΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΙΑ! http://varnavasnews.blogspot.gr/2016/01/blog-post_57.html#.VpF9olmVP5c
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.