Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Ο Αλέξανδρος Σόμογλου διαψεύδει Ψηνάκη και την πρόθεσή του να παραιτηθεί από Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα

Ανακοινώθηκαν πριν λίγη ώρα στην ηλεκτρονική σελίδα dimotisnews.gr η νέα σύνθεση των αξιωμάτων του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφέροντας ανάμεσα σε άλλα ότι ο Αλέξανδρος Σόμογλου θα παραιτηθεί και στην θέση του μπαίνει ο Πέτρος Αλεξανδρής και θα γίνει Αντιδήμαρχος το 2017!!!
Τι απάντησε πριν από λίγη ώρα ο ίδιος ο Αλέξανδρος Σόμογλου:
Πληροφορήθηκα πριν από λίγο ότι κατά τη διάρκεια συνάντησης των στελεχών του συνδυασμού "Πολίτες", ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης ανακοίνωσε την... παραίτησή μου (!) από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και την αντικατάσταση μου. 

1) Όσο έχω τη δυνατότητα να δίνω το παρών στα δημοτικά συμβούλια και να εκπροσωπώ τους πολίτες του Δήμου που με τίμησαν με την ψήφο τους, θα είμαι στην πρώτη γραμμή της μάχης με τη φωνή μου για να μπορέσει η πόλη μας να ακολουθήσει επιτέλους πορεία ανάπτυξης και να διακόψει την... όπισθεν με την οποία πορεύεται εδώ και μήνες. 
2) Μοναδική περίπτωση να παραιτηθώ του αξιώματός μου είναι να αδυνατώ - λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων - να παρευρίσκομαι στα δημοτικά συμβούλια. Επειδή απεχθάνομαι τους καρεκλοκένταυρους πολιτικούς που λυμαίνονται τη χώρα μας, δε θα μπορούσα ποτέ να διατηρήσω μια καρέκλα από την οποία θα απουσίαζα.
3) Δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να επιστρέψω στο συνδυασμό "Πολίτες", γιατί έχει πάψει προ πολλού να εκφράζει τα ιδανικά που πίστευα ότι μας είχαν ενώσει το 2014. Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων...

Συγκεκριμένα δημοσιεύθηκε :
Ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης ανακοίνωσε την Τρίτη 5/1 στους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας τις νέες θέσεις για τα επόμενα τριάμισι χρόνια μέχρι την λήξη της δημαρχιακής θητείας.
Από 1/1/2016 έως 31/12/2016 Αντιδήμαρχοι Μαραθώνα:Μάκης Μεγαγιάννης, Στέφανος Μπαϊρακτάρης, Γιώργος Κοροβέσης, Γιάννης Μπούσουλας (από 1/6/2016 έως 31/5/2017 Δήμητρα Λαμπαρού), Βασίλης Τσουπράς (από 1/6/2016 έως 31/5/2017 Θεόδωρος Καλπακίδης).
Από 1/1/2017 έως 31/12/2017 Αντιδήμαρχοι Μαραθώνα: Δήμητρα Κάκκαρη, Βάϊος Θανασιάς, Πέτρος Αλεξανδρής (θα καταλάβει την θέση του Αλέξανδρου Σόμογλου που όπως ενημέρωσε τον Ηλία Ψηνάκη θα παραιτηθεί από Δημοτικός Σύμβουλος), Δήμητρα Λαμπαρού (από 1/6/2017 έως 31/5/2018 Αναστασία Ρίζου), Θεόδωρος Καλπακίδης (από 1/6/2017 έως 31/5/2018 Γιώργος Νησιώτης).
Επόμενος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα: από 1/3/2017 έως και 31/8/2019 η Αναστασία Παππά.
Επίσης ανακοίνωσε το ποιοι θα καταλάβουν τις θέσεις των προέδρων των νομικών προσώπων μέχρι το τέλος της δημαρχιακής θητείας.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.