Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΣΧΟΛΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΠΙΚΡΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΝΟΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ

Απο KirkiNews
Με τον τίτλο «ΒΑΡΝΑΒΑΣ: Οι τουριστικές διαδρομές του μαρμάρου στην Αττική, ενώ ο κόσμος χάνεται!» σχολιάζουν στο FB οι κάτοικοι του Βαρνάβα την ανάρτησή μας σχετικά τις τουριστικές διαδρομές του μαρμάρου στην Αττική, που πραγματοποιήθηκε στο Βαρνάβα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει ανάλογη ενημέρωση απ’ όσο τουλάχιστον καταλάβαμε, ίσως όχι τυχαία αν εστιάσουμε στη λέξη «περιλάβουμε» που γράφει ο Μιχάλης.

ΠΡΩΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Αλέξανδρος Παπακωνσταντίνου Καλά....Εδώ κατεδαφίζουν όλη την Ελλάδα, ο Στρατηγικός Σχεδιασμός για τον Τουρισμό τους μάρανε!...
Μιχάλης Αποστολόπουλος Μια απορία έχω βρε παιδιά.... σε τι ωφελείται ο Βαρνάβας από όλη αυτή την Ιστορία δεν καταλαβαίνω. Για το Λαογραφικό υπάρχει σκοπιμότητα και καταλαβαίνουμε, για τον Βαρνάβα κανείς. Η παρουσία του προέδρου του Δ.Σ Μαραθώνα κου Λιβαθινού μας τιμά ιδιαίτερα. Δυστυχώς δεν μας κάλεσε κανείς για να τους “περιλάβουμε”. Ήταν μια ευκαιρία που την χάσαμε….
Έτσι εξηγείται η προβολή της Λαογραφικής από το FB της κοινότητας. Για την τουριστική προβολή του Βαρνάβα είπε κανείς κάτι ..... για τις εκκρεμότητες που έχει η Περιφέρεια στην περιοχή μας όπως ο επικίνδυνος δρόμος της ρεματιάς και τόσα άλλα. Για τα διόδια με το φίλο μας τον πρόεδρο του Δ.Σ. Τίποτα βέβαια .... όλη η φασαρία για μια φωτογραφία! ... και την μάσα μετά.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.