Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΔHΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Παραιτήθηκε από Πρόεδρος ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ η Δήμητρα Λαμπαρού [διαβάστε την επιστολή παραίτησης]

ΗΤΤΑ ΨΙΝΑΚΗ ΣΤΟ Δ.Σ.

Μετά την χθεσινή καταψήφιση του θέματος για την αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ του ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ Μαραθώνα, η Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας αποφάσισε να παραιτηθεί από την θέση της Προέδρου παραμένοντας στην παράταξη. Διαβάστε την επιστολή παραίτησης:


Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ ο Ψηνάκης υπέστη την πρώτη μεγάλη ήττα. ... 

Συγκεκριμένα το 30ο θέμα συζήτησης (η συζήτηση έγινε τα μεσάνυχτα)  ήταν η εισήγηση της Προέδρου της ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ κ. Λαμπαρού για αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ και συγκεκριμένα του κ.Γιώργου Μπέλου. Ο κ.Μπέλος είχε αντικαταστήσει με απόφαση του Δ.Σ., τον περασμένο Σεπτέμβρη , την κ.Φώη ως μέλος – δημότης του Δ.Σ. η κα. Λαμπαρού προφανώς δεν υπήρχε χημεία στην συνεργασία με τον κ. Μπέλο ήταν τοπικός Σύμβουλος της μειοψηφίας και ζήτησε να τον αντικαταστήσει.
Παρ’ όλο που κάποιοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας όπως η κα. Παππά της είπαν να  πάρει την εισήγηση πίσω για να ξαναμελετηθεί πιο ψύχραιμα, όσο και της μειοψηφίας όπως η κα. Σταυρακοπούλου, το θέμα θεωρήθηκε μείζον για την ίδια και αφού την είχαν διαβεβαιώσει από την παράταξή της ότι θα την στηρίξουν εκείνη συνέχισε. Μάλιστα η κα. Κάκαρη προκειμένου να υποστηρίξει την κα. Λαμπαρού της ξέφυγε και είπε, απευθυνόμενοι στους συμβούλους της πλειοψηφίας « μα χθες στη ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ άλλα είχαμε πει».δηλ. όλοι να στηρίξουν την εισήγηση.
Τελικά μετά την έντονη αντιπαράθεση που είχε η κα. Λαμπαρού από την κα. Ματίνα Μυλωνά –και με τη συνδρομή και του κ. Κώστα Λάσκου- οι οποίοι είναι και μέλη του Δ.Σ ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ, άρχισε να διαμορφώνεται μια αμφίρροπη μάχη στη ψηφοφορία.
Οι 3 παλαιότεροι σύμβουλοι της πλειοψηφίας (Γ. Ζαγάρης-Μπούσουλας-Μπαιρακτάρης), έχοντας τη σχετική εμπειρία και για να μην έρθουν προφανώς σε ρήξη και για να μην εκτεθούν απέναντι στην Πρόεδρο ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ, αποφάσισαν να φύγουν νωρίτερα από  τη  Συνεδρίαση. Έτσι την ώρα της ψηφοφορίας (εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι και ο ίδιος ο Ψηνάκης στη τοποθέτηση του παραδέχτηκε την σημαντική προσφορά του κ. Μπέλου στα κοινά του Μαραθώνα αλλά όμως επέμεινε να ψηφισθεί η εισήγηση όπως ήταν καθώς εκθείασε και την εργατικότητα της κα.Λαμπαρού στους 9 1/2 μήνες διοίκησής της) παρευρίσκονταν στην αίθουσα 13 σύμβουλοι της πλειοψηφίας  9 σύμβουλοι της  αντιπολίτευσης και 2 ανεξάρτητοι(Σταυρακοπούλου- Σόμογλου) .
Τελικά η ψηφοφορία έκρυβε εκπλήξεις καθ’ όσον ο κ. Νησιώτης (μεγάλη έκπληξη, ίσως όμως έπαιξε ρόλο η συγγένεια με τον κο. Μπέλο) και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Λιβαθηνός (μάλλον της το κράταγε της κα.Λαμπαρού από παλιά!) ψήφισαν κατά της εισήγησης  με αποτέλεσμα με ψήφους 13-11 αυτή να απορριφθεί. Τελικά όπως πάμε, η λεγεώνα θα καταλήξει να μείνει (ελπίζουμε το συντομότερο δυνατόν) μόνο  με τους «αυλικούς».
Ωστόσο λόγω του ότι έχει χηρέψει μία θέση αντιδημάρχου (παραίτηση Ζαγάρη) ο Δήμαρχος - Μάνατζερ - Ατζέντης φαίνεται να σκέφτεται να την αξιοποιήσει σε αυτή τη θέση!
Διαβάστε την επιστολή παραίτησης:



Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.