Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

«Η Νέα Μάκρη να γίνει ξανά Δήμος»... και ο Βαρνάβας να συνενωθεί με ομορες Κοινότητες Δυτικά!

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, στην τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης, ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της συνεδρίασης, ήταν και η λήψη απόφασης για την έκδοση ψηφίσματος για την επανίδρυση του Δήμου Νέας Μάκρης, με εισηγητή τον τοπικό σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Αδάμ Μεγαγιάννη.
Το παρών στην συνεδρίαση έδωσε και αντιπροσωπεία της Επιτροπής Κατοίκων Νέος Καλλίκράτης που συστάθηκε για τον ίδιο ακριβώς λόγο... Η Νέα Μάκρη να γίνει ξανά Δήμος.
Μετά την εισήγηση του κ. Αδάμ Μεγαγιάννη (παρατίθεται σε φωτοτυπία) τον λόγο έλαβε ο πρώην αντιδήμαρχος Νέας Μάκρης και εκπρόσωπος της Επιτροπής Κατοίκων Νέος Καλλίκράτης κ. Βασίλης Κουλουμπής που αφού έκανε ένα σύντομο ιστορικό για το πως κατέληξε η Νέα Μάκρη να ενωθεί με τον Μαραθώνα, το Γραμματικό και τον Βαρνάβα και όχι με Ραφήνα και Πικέρμι, καταγγέλλοντας τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα του υπουργού κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, που θέλησε να ικανοποιήσει την επιθυμία του φίλου του και τότε δημάρχου Ραφήνας κ. Ανδρέα Κεχαγιόγλου, ο οποίος δεν ήθελε την συνένωση με τον Δήμο Νέας Μάκρης, κατέληξε στο τι θα πρέπει να γίνει από εδώ και στο εξής για να αυξηθούν οι πιθανότητες, αφού το εγχείρημα είναι ούτως ή άλλως πολύ δύσκολο, έτσι ώστε να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από το... Η Νέα Μάκρη να γίνει ξανά Δήμος.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης τον λόγο ζήτησαν και πήραν οι περισσότεροι τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και πολίτες, στην πλειοψηφία τους με συγκλίνουσες τοποθετήσεις.
Το Συμβούλιο της της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης υιοθέτησε, κατά πλειοψηφία, με 7 ΝΑΙ, 1 ΟΧΙ και 3 ΠΑΡΩΝ, την εισήγηση - πρόταση ψηφίσματος του κ. Αδάμ Μεγαγιάννη.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: 

Διαβάστε ακόμα:

Επιτροπή Κατοίκων Βαρνάβα: «Για την συνένωση πέντε (5) κοινοτήτων και την δημιουργία νέου Δήμου Αφιδνων.

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.