Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικα στολίδια: Φτιάξε φτερά αγγέλου από φίλτρο καφέ!


Υπάρχουν πάρα πολλά diy Χριστουγεννιάτικα στολίδια που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου και χρόνο με τον χρόνο κυκλοφορούν νέες, εύκολες και όμορφες ιδέες.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλή διάθεση και αρκετή φαντασία για να διακοσμήσεις το σπίτι σου.
Αν τώρα το θέμα σου είναι ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου, τα φτερά αγγέλου πιστεύω πως είναι μια εξαιρετική ιδέα, την οποία θα την λατρέψουν και τα παιδιά. Πως μπορείς όμως να τα φτιάξεις με τα παιδιά σου, χρησιμοποιώντας το φίλτρο του καφέ;
Πως να φτιάξεις χριστουγεννιάτικα στολίδια φτερά αγγέλου για το δέντρο σου
Όσο δύσκολο και αν σου φαντάζει το να φτιάξεις ένα τόσο εντυπωσιακό στολίδι, για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, σε διαβεβαιώ πως δεν είναι απολύτως τίποτα και θα σου πάρει μόλις μερικά λεπτά για να το φτιάξεις μόνη σου!
Ποια είναι η διαδικασία λοιπόν; Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις, είναι να πάρεις 5 φίλτρα του καφέ και να τα τοποθετήσεις το ένα επάνω στο άλλο. Έπειτα, θα πρέπει να τα διπλώσεις ακριβώς στην μέση, ώστε να μην προεξέχουν από κάποια πλευρά.
Τώρα για να πετύχεις ακριβώς το σχήμα των φτερών, μπορείς αν δεν θέλεις να το διακινδυνεύσεις free hand, να εκτυπώσεις στο μέγεθος που θέλεις το σχέδιο και να το κόψεις γύρω γύρω, για να το χρησιμοποιήσεις σαν πρότυπο, ώστε να κόψεις τα φίλτρα του καφέ.
Προσοχή όμως με το ψαλίδι, γιατί δεν θέλουμε να χωρίσουμε το φίλτρο στα δύο, αλλά να το ανοίξουμε για να σχηματιστούν τα φτερά.
Στην συνέχεια, μόλις τελειώσεις και τους δώσεις το κατάλληλο σχήμα, θα πρέπει να πάρεις ένα πιστόλι σιλικόνης και σε περίπτωση που δεν έχεις, μία πολύ δυνατή κόλλα και να κολλήσεις τα 5 φίλτρα του καφέ στο κέντρο.
Το τελευταίο βήμα που θα πρέπει να κάνεις για να ολοκληρώσεις το δημιούργημα σου, είναι να ρίξεις λίγη κόλλα στην εξωτερική πλευρά των φτερών και να απλώσεις από πάνω μερικά στρας, ανάλογα με το πόσο λαμπερό θέλεις να είναι το στολίδι σου.
Επιπλέον, μπορείς να βρεις μια χρυσή κορδέλα και αφού την κάνεις φιόγκο να την κολλήσεις επίσης στην πλευρά με τα στρας και την χρυσόσκονη. Τέλος, μην ξεχάσεις να κολλήσεις και ένα κομμάτι κλωστή ή ακόμη και σπάγκο, στο επάνω μέρος, για να μπορείς να κρεμάσεις το στολίδι σου!
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.