Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Παραδοχή γερμανικής εφημερίδας: Αν τα μέτρα της Ελλάδας είχαν εφαρμοστεί σε άλλη χώρα, αυτή θα είχε διαλυθεί!

szΟποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχε διαλυθεί από μία τόσο σκληρή πολιτική, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Süddeutsche Zeitung.


«Αυτές τις μέρες η Ελλάδα θα είχε αρκετούς λόγους να απελπίζεται με την κατάσταση της Ε.Ε. Καθώς στις Βρυξέλλες θεωρούν ότι η λύση της προσφυγικής κρίσης βρίσκεται στην Τουρκία, αλλά όχι στις ακτές της, η Ε.Ε. υπόσχεται στην υποψήφια προς ένταξη Τουρκία οικονομική βοήθεια δισεκατομμυρίων ευρώ ή ακόμα και κατάργηση της βίζας. Αντιθέτως, η Ελλάδα, που υποφέρει από την κρίση, βρίσκεται ενώπιον αποκλεισμού από το Σένγκεν, γιατί δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Είναι περίεργο το πώς συμπεριφέρεται η Ε.Ε. σε ένα κράτος-μέλος της», αναφέρει η γερμανική εφημερίδα.

Επίσης, συνεχίζει σχολιάζοντας ότι σχεδόν κάθε εβδομάδα η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ψηφίζει μεταρρυθμίσεις στο κοινοβούλιο, περικόπτοντας δισεκατομμύρια και κάθε νομοσχέδιο φέρνει νέα οδυνηρά μέτρα στην Ελλάδα.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.