Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Πού είναι τα δέντρα Οέο ;


Το υψηλότερο και μεγαλοπρεπέστερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ανατολικής Αττικής βρίσκεται στη πλατεία της Ν. Μάκρης .

Πρόσφατα φωταγωγήθηκε από τον ίδιο τον Δήμαρχο Μαραθώνα, που γύρισε τον διακόπτη, παρουσία  πολλών αστέρων του HOLLYWOOD (ήταν η Αngelina Zolie, ο George Clooney- Νespresso-, guests stars o David Beckham και ο Σπαλιάρας ) ενώ έπαιζε χριστουγεννιάτικα τραγούδια η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Ν. Υόρκης. Στην εξέδρα μαζί με τον Δήμαρχο Μαραθώνα ανέβηκε και ο Δήμαρχος Ν. Υόρκης Bill de Blasio o οποίος σε άπταιστα ελληνικά (όπως τα αγγλικά του πρωθυπουργού μας )  χαιρέτησε την εκδήλωση ευχόμενος «Κάλος Χριστός γεννά  και κάλλη Πρωχτο χρονιά.» .
Άντε και του χρόνου θα έρθει και ο OBAMA.(παρεμπιπτόντως το πανύψηλο δέντρο έχει ύψος 1,10 μ- μαζί με τη γλάστρα- και τα χιλιάδες φωτάκια είναι η λάμπα της πλατείας).
Μετά το σοβαρό θέμα, του  επίσημου ανάματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ας προσπαθήσουμε να ευθυμήσουμε αναφέροντας μια ιστορία.
Πριν 6 χρόνια η τότε Δημοτική Αρχή του Δήμου Ν. Μάκρης  είχε νοικιάσει για 5 χρόνια ένα μεγάλο δέντρο (το γνωστό χριστουγεννιάτικό δέντρο της πλατείας ) το οποίο μετά από τα 5 έτη δηλ. πέρυσι τα Χριστούγεννα θα περνούσε στην ιδιοκτησία του Δήμου. Έτσι λοιπόν μέχρι πέρυσι, δεδομένου ότι η προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Δήμου Μαραθώνα συνέχισε τη συμφωνία που υπήρχε και παράλληλα φρόντισε να εφοδιασθεί με δέντρο και η Τοπική Κοινότητα Μαραθώνα, είχαμε χριστουγεννιάτικα δέντρα και στο Μαραθώνα  και στη Ν. Μάκρη. Το δέντρο της Ν. Μάκρης εφέτος ανήκει στην ιδιοκτησία της και λογικά όλοι οι κάτοικοι θα περίμεναν να το δουν στη πλατεία. Αμ πώς; (που έλεγε και ο Κώστας Χατζηχρήστος) .
Η αυτού Υψηλότης  Ηλίας  Λεγεωνάριους ο Α΄ και η λεγεώνα του είχαν πολύ πιο ενδιαφέροντα θέματα να ασχοληθούν –θα παρασημοφορούσαν τον σκύλο του Πρέσβη του Τσατζιχιστάν και τη γάτα του Πρέσβη της Ταυλάνδης- από το να φροντίσουν τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό του δήμου μας.( Στο Μαραθώνα άκουσα ότι ο κ. Τσουπράς φρόντισε ο ίδιος –ως άτομο- να αγορασθεί κάποιο δέντρο και να στολισθεί. Μπράβο του.)

ΚΑΛΑ ΧΡ(ΩΣΤΟΥΜΕΝΑ)ΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ 

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.