Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Οι Ναυαγισμένοι ... του Μαραθώνα και της Περιφέρειας.



Ilias Psinakis
Με τον Υπουργό Πολιτισμού Κο Μπαλτά και την Περιφερειάρχη Αττικής Κα Δούρου ανακοινώσαμε το πρώτο Υποβρύχιο Μουσείο Καταδυτικού Τουρισμού εκμεταλλευόμενοι όλα αυτά τα αρχαία ναυάγια στον Μαραθώνα για πρώτη φορά στην Ελλάδα!!!
Είναι το πρώτο project από τα πολλά που έχουμε προγραμματίσει και τους ευχαριστώ και τους δύο για την σκληρή δουλειά που έχουν ρίξει...!!! (via Ilias Psinakis Instagram Account)


Dimitris Spanos Εναυαγησαμεν!!! κατα το επτωχευσαμεν!!! κ ψινακη ... Για οτι καλο ομως ας ερθει επιτελους χωρις μικροφωνα και καμερες .......

Αλέξανδρος Μουστακίδης

Αλέξανδρος Μουστακίδης ΩΡΑΊΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΊΓΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΑΞΙΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ. ΠΡΏΤΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...!!!!


Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.