Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

To απόλυτο θράσος από την Άγκυρα: Ανακοίνωσαν ότι στέλνουν την σορό του Ρώσου αδικοχαμένου πιλότου στην Μόσχα

ΟΙ ΤΟΥΡΚΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ "ΑΦΕΝΤΕΣ" ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ - "ΔΟΥΛΕΜΑ" ΑΠΟ Α.ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ: "ΤΗΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΙΚΟ"!
 
Με περίσσειο θράσος ανακοίνωσε σήμερα η Άγκυρα ότι θα αποστείλει στην Μόσχα την σορό του Ρώσου πιλότου Όλεγκ Πεσκόφ, ο οποίος βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια των Τουρκμένων ισλαμιστών, μετά την κατάρριψη του αεροσκάφους του από τα τουρκικά F-16 εντός του συριακού εναέριου χώρου.

Στους Τούρκους παραδόθηκε η σορός του Ρώσου πιλότου του SU-24 Ολεγκ Πεσκόφ, μετά από εντολή της τουρκικής κυβέρνησης, δείχνοντας έτσι ποιος είναι το αφεντικό και ο χρηματοδότης των ισλαμιστών Τουρκμένων.
Οπως ανέφερε το πρωί της Κυριακής ο Αχμέτ Νταβούτογλου, οι τουρκικές αρχές "κατάφεραν" να πάρουν στην κατοχή τους από τους Τουρκμένους τη σορό του Ρώσου πιλότου και σήμερα αναμένεται να σταλεί στη Ρωσία χωρίς χρονοτριβή!
Σε συνέντευξη Τύπου, πριν αναχωρήσει για τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ σχετικά με το προσφυγικό στις Βρυξέλλες, ο Νταβούτογλου είπε, αναφορικά με τη σορό του άτυχου πιλότου, πως τηρήθηκαν όλα όσα προβλέπει η Ορθόδοξη θρησκεία!
Όλοι ξέρουν ότι η σορός του άτυχου πιλότου σκυλεύτηκε και του πήραν μέχρι και τον Σταυρό που φορούσε και μια εικόνα της Παναγίας με το Θείο Βρέφος.

Οι Τούρκοι δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για το πως κατάφεραν να πάρουν τον νεκρό πιλότο από τους ισλαμιστές αλλά όλοι κατάλαβαν. Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε βίντεο με φορτηγά να περνούν τα σύνορα της Συρίας από την τουρκική πλευρά, που μεταφέρουν εφόδια στους ισλαμιστές Τουρκμένους αλλά και σε εκείνους του ISIL.
Aυτός ήταν και ο λόγος κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού καθώς η ρωσική Αεροπορία έχει "ξετινάξει" τις τουρκικές εφοδιοπομπές. Φυσικά είναι κάτι που επεδίωκαν και κέντρα εξουσίας πέραν του Ατλαντικού, καθώς η Ουάσιγκτον επιθυμεί την εμπλοκή της Ρωσίας σε έναν μακρόχρονο πόλεμο "φθοράς" τύπου "Αφγανιστάν" με την ελπίδα δημιουργίας μιας ρωσικής οικονομικής κατάρρευσης.  Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.