Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

"Κοινωνικό Φροντιστηρίο για τους μαθητές Βαρνάβα ? - Ας αλλάξουμε Δήμο....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
Μετά από συνεννόηση με τον πρόεδρο του Μαραθώνα συμμετοχή μπορούν να έχουν και οι μαθητές του Βαρνάβα . Έτσι σας ανακοινώνουμε την:
Έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που θα λειτουργήσει σε χώρο του Γυμνασίου Μαραθώνα, με Εθελοντές Καθηγητές, και απευθύνεται σε μαθητές των τάξεων Γυμνασίου, Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου.
Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν μαθητές οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα και με ειδικά κοινωνικά κριτήρια, η επιλογή των οποίων θα γίνει από ειδική επιτροπή. Συνέχεια ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ

Καλλιόπη Κονταξή12 Νοεμβρίου 2015 - 11:24 π.μ.
Ξυπνήσανε ,,,, με ανακοίνωση στο FB της κοινότητας μας λέει ότι θα συμπεριληφθούν και μαθητές από Βαρνάβα. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Άλλα πέστε μου θα βάλουν και πούλμαν γιατί το κόστος μεταφοράς για τους γονείς μέχρι τον Μαραθώνα είναι τεράστιο λόγω απόστασης. Αλλιώς ας αλλάξουμε δήμο. Ο διπλανός μας δήμος του Ωρωπού, προσφέρει τα ίδια και είναι δίπλα στην γειτονιά μας.

Ανακοίνωση Διαδικασίας Λειτουργίας "Κοινωνικού Φροντιστηρίου", μέσω του ΝΠΔΔ Δήμου Ωρωπού

Διαβάστε σχετικό: 

Έναρξη Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα για μαθητές Λυκείου & Γυμνασίου

------
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.