Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΒΑΡΝΑΒΑΣ: ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ - Τοπικοί ιθύνοντες ανίκανοι να διεκδικήσουν στοιχειώδη δικαιώματα των δημοτών τους.

Μετά το από 5.3.2014 δημοψήφισμα των κατοίκων του Βαρνάβα, εξακολουθεί και παραμένει αναξιοποίητη και η από 24.6.2015 θετική απόφαση του Δ.Σ Μαραθώνα. Τοπικοί ιθύνοντες ανίκανοι ή  και ανήμποροι να διεκδικήσουν σθεναρά στοιχειώδη δικαιώματα των δημοτών τους.




 Δείτε σχετικό Άρθρο:

ΒΑΡΝΑΒΑΣ: ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ Ή ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΝΑΒΙΩΤΕΣ

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

2 σχόλια:

  1. Κάποιοι επιδιώκουν σκόπιμα να απαξιώσουν το Δημοψήφισμα και την φωνή διαμαρτυρίας των κατοίκων του 2014. Πήρα μέρος εγώ η οικογένεια μου και οι φίλοι μου. Άνθρωποι κατώτεροι των περιστάσεων αδυνατούν να εκφράσουν την κοινωνία μας. Κρίμα για τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχα την εντύπωση πως η νέα πρόεδρος της κοινότητας είχε χαρακτηριστεί από πολλούς ως δυναμική και δραστήρια. Ας αποδείξει λοιπόν ότι οι χαρακτηρισμοί αυτοί ισχύουν και για τα δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.