Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Σε "πανστρατιά" δεξιάς και κεντροδεξιάς για υπερψήφιση του Α.Τζιτζικώστα στις 22 Νοεμβρίου καλεί ο Π.Μπαλτάκος

"ΚΥΜΑ" ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ  
Χρησιμοποιώντας λέξεις και φράσεις-κλειδιά όπως "Οραμα" και "παλιννόστηση ψηφοφόρων" ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, πρώην Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, και θεωρούμενος ως ο βασικός εκφραστής της κεντροδεξιάς-δεξιάς τάσης της ΝΔ (η οποία είναι ακόμα κυρίαρχη μεταξύ των ψηφοφόρων του κόμματος έναντι των νεοφιλελεύθερων), προχώρησε σε δήλωση-κάλεσμα υπερψήφισης της υποψηφιότητας του Α.Τζιτζικώστα στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ την ερχόμενη Κυριακής.

Βασικά στην δήλωση στήριξης τονίζει τα δυο βασικά σημεία που είναι ισχυρά στην υποψηφιότητα Α.Τζιτζικώστα: Οτι μια νέα Νέα Δημοκρατία υπό τον Μακεδόνα πολιτικό, μπορεί να δώσει προοπτική εξουσίας στη ΝΔ και όραμα όχι μόνο στην παράταξη, αλλά και στην χώρα
Στην δήλωσή του ο Π.Μπαλτάκος αναφέρει συγκεκριμένα:
"Απευθύνω έκκληση σε όλους τους απλούς και γνήσιους Νεοδημοκράτες, αυτούς που ιδεολογικά έμειναν πάντα πιστοί στην παράταξη, κοντά στην Ορθοδοξία, κοντά στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, τους πυλώνες του έθνους, να προσέλθουν σύσσωμοι στις εκλογές της  22ας Νοεμβρίου  και  ανεπιφύλακτα  να  στηρίξουν την υποψηφιότητα του  Απόστολου  Τζιτζικώστα.
Η  Ν.Δ.  οφείλει  να  μεταλαμπαδεύει  αξίες  και ιδανικά  σε εκείνους   που    ατυχώς τα στερούνται, όχι να απονεκρώνεται ιδεολογικά προσπαθώντας να γίνει αρεστή σε αυτούς που ιδεολογία δεν έχουν. Το πρώτο  είναι  πολιτική. Το  δεύτερο  λαϊκισμός.
Όραμα, καθαρότητα στις απόψεις, φιλολαϊκή πολιτική, σύζευξη δεξιών-κεντρώων τάσεων, παλιννόστηση ψηφοφόρων και απαλλαγή από συστημικές αγκυλώσεις απαιτούνται για να επανέλθει η Ν.Δ. στην εξουσία. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας αυτά τα διασφαλίζει.".
Σε ανάλογη δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας Α.Τζιτζικώστα (διαβάστε σχετικά εδώ)προχώρησε χθες και ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος,
 Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.