Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μαραθώνα Νίκος Τσαγκαράκης; αναμένονται εξελίξεις...

Λίγος ο παπάς. Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς...


Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής φαίνεται να έχει υποβάλλει την παραίτησή του στον Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη ο Γενικός Γραμματέας του και προσωπική επιλογή του, ο κ.Τσαγκαράκης Νίκος.

Όπως είχαμε γράψει και στο παρελθόν ο συγκεντρωτικός βαθμός διοίκησης του Γενικού Γραμματέα αλλά και οι κόντρες που είχε αναπτύξει με το σύνολο των δημοτικών συμβούλων, είναι ένας από τους πολλούς λόγους που τον θέλουν εκτός διοίκησης και ομάδας Ψηνάκη. Φήμες όμως λένε ότι πάλι δε θα γίνει δεκτή η παραίτηση, ενώ έχει καλέσει "παραταξιακή" για να παρθούν αποφάσεις και την πορεία από δω και πέρα.
Πάντως ο Χρηστάκης καραδοκεί για να στρογγυλοκαθίσει στην θέση του Γενικού Γραμματέα καθώς με την πρόσφατη επιλογή του να κατέβει με το Ποτάμι αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την θέση του Γενικού Γραμματέα στο Μαρούσι. Τώρα όμως που δεν συμμετέχει στην Κυβέρνηση το Ποτάμι αναγκάζεται να επιστρέψει στις αυτοδιοικητικές θέσεις.
Έτσι για την ιστορία παραθέτουμε παλαιότερο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΣΠΡΕΣΣΟ που μιλάει για τον τωρινό Γενικό Γραμματέα του Δήμου Μαραθώνα!! Βοήθειά μας..


Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.