Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Δήμαρχος Μαραθώνα ....και η Μαγδάλω


Στο χωριό μου λένε μια παροιμία "θέλει η Μαγδάλω να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει". Έτσι λοιπόν και ο κατ ευφημισμόν Δήμαρχος Μαραθώνα μόλις έμαθε ότι έχουν έρθει τηλεοπτικά κανάλια και φωτογράφοι στην περιοχή δεν έχασε λεπτό. Έτρεξε να "ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ" με τις γνώσεις του την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Ανώνυμες πηγές λένε οτι αυτός οσμήστηκε την γιάφκα στην Λ. Μαραθώνος και ενημέρωσε τις εσωτερικές υποθέσεις της Ασφάλειας (με τις οποίες λέγεται οτι διατηρεί καλές σχέσεις) και αυτές στη συνέχεια την Αντιτρομοκρατική. Έτσι σήμερα στο διαδίκτυο βλέπουμε τον "Δήμαρχο?" Μαραθώνα σε όλες τις στάσεις και "πόζες", όπως λένε, μπροστά απο περιπολικό απο πίσω απο περιπολικό στα πλάγια του περιπολικού κλπ. Μόνο να κρατάει τον οπλισμό δεν μας έδειξαν. Πάντως μη παραξενευτείτε, αν με το καλό συλλάβουν τον Μαζιώτη , να δείτε τον Δήμαρχο Σέρλοκ Χόλμς να του περνάει τις χειροπέδες. Βέβαια κάποιος "κακοήθης" κάτοικος Μαραθώνα μπορεί να πει " καλά όλα αυτά αλλά με τα σκουπίδια και τα ξερά χόρτα και τα κλαδιά που εδώ και μήνες έχουν γίνει λόφοι, με σοβαρό κίνδυνο για τη Δημόσια υγεία , τι γίνεται? με τις λακκούβες που έχουν γίνει καταβόθρες και έχουν καταστραφεί πολλά αυτοκίνητα τι γίνεται? με τις δεκάδες λάμπες που έχουν καεί και οι Δημότες δεν βλέπουν να πάνε σπίτι τους τι γίνεται?   με τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας τι γίνεται? με τις υποδομές των σχολείων τι γίνεται? γενικά  με τα προβλήματα της καθημερινότητας τι γίνεται? Η απάντηση είναι προφανής. Γι αυτά εκλέξαμε τον Ηλία? Μην τον στεναχωρείτε και πάει "στράφι" και το lifting?
 
H (αστυνόμος Σαίνης) ΤΣΟΥΧΤΡΑ
 
O αθάνατος Γρηγόρης Μπιθικώτσης όταν τραγουδούσε "το ένα τ άλογο να είναι άσπρο όπως.......το άλλο τ άλογο να είναι μαύρο σαν...." που να ήξερε ότι στον Μαραθώνα το άλογο θα ήταν καφετί. Πέρα από τον αποτροπιασμό που προκαλεί η εντολή που έδωσε ο "Αρμόδιος" Δημοτικός άρχοντας για την μεταφορά του ζώου στο συγκεκριμένο χώρο και με τον συγκεκριμένο τρόπο, ακόμη χειρότερη ήταν η προσπάθεια να μείνει κρυφή η πράξη αυτή. Μόνο κάποιος"ανεγκέφαλος" δεν θα μπορούσε να σκεφθεί, πέρα απο τα φιλοζωικά μας αισθήματα για το τρόπο "θαψίματος"(που δεν έγινε), τον κίνδυνο της υγείας των περιοίκων,από  τη μεταφορά τυχόν μικροβίων μέσω των άλλων αδέσποτων,και της μόλυνσης του περιβάλλοντος.Τελικά ο συγκεκριμένος "Αρμόδιος"φαίνεται οτι έχει ακούσει μόνο το τραγούδι , του άλλου μεγάλου αθάνατου Στράτου "πάρε οτι θέλεις παλιατζή".
 
Είναι απορίας άξιον το γεγονός ότι σύσσωμη (δυστυχώς) η Αντιπολίτευση ΔΕΝ ασχολήθηκε καθόλου στο Δημοτικό Συμβούλιο για το απαράδεκτο και αποτρόπαιο γεγονός της μεταφοράς του θανόντος αλόγου. Ενα θέμα για το οποίο οι Φιλοζωικές Οργανώσεις μπορούν να μας κάνουν διεθνώς ρεζίλι, κοινώς "ρόμπες",οι Δημοτικοί μας Σύμβουλοι, και καλά οι της πλειοψηφίας είχαν λόγο να το "κάνουν γαργάρα", της μειοψηφίας γιατί δεν το ανέφεραν? γιατί δεν ζήτησαν ευθύνες? Κίτρινη κάρτα σε όλους.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.