Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Εξέγερση σε εξέλιξη - Πετροπόλεμο εξαπέλυσαν οι λάθρο κατά των αστυνομικών στην Μυτιλήνη (vid, εικόνες)

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ: "ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ"
Νέα επεισόδια στη Μυτιλήνη με τους λάθρο να έχουν ξεκινήσει πετροπόλεμο κατά των αστυνομικών.

Εκατοντάδες άτομα αρχικά έκλεισαν το δρόμο μπροστά από τον καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για την πολύωρη αναμονή προκειμένου να παραλάβουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα. Σημειώνεται ότι κάποιοι αναμένουν για τα χαρτιά έως και 20 ημέρες. Ακολούθησε πετροπόλεμος με δυνάμεις της αστυνομίας που προσπαθούσαν να επαναφέρουν την τάξη.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, πολλοί ζητούν από τους άντρες του λιμενικού να τους βοηθήσουν ώστε να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, κάτι που σημαίνει ότι μεταξύ των  προσφύγων βρίσκονται χιλιάδες λαθρομετανάστες από τα βάθη της Ασίας.

Δείτε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στους δρόμους του νησιού...
Την ώρα που η κατάσταση στη Μυτιλήνη παραμένει εκρηκτική, κάτοικοι του νησιού κατέγραψαν τις νέες αφίξεις μεταναστών στην Πλαζ που βρίσκεται στα Τσαμακια. Στις 11:00 το πρωί, φουσκωτή βάρκα με περίπου 50-70 λαθρομετανάστες «έδεσε» με την ησυχία της μέσα στην Πλαζ και από αυτήν άρχισαν να βγαίνουν οι λαθρομετανάστες και πρόσφυγες.
Η συγκεκριμένη περιοχή είναι βραχώδης και ανά πάσα στιγμή οι μετανάστες διέτρεχαν κίνδυνο να σκάσει η βάρκα και να βρεθούν στην θάλασσα. Παραμένει άγνωστο αν ανάμεσα σε αυτά τα άτομα ήταν και ο διακινητής τους...

ΦΩΤΟ από lesvospost.com
ΦΩΤΟ από lesvospost.com
ΦΩΤΟ από lesvospost.com
ΦΩΤΟ από lesvospost.com
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Μυτιλήνης Σπύρος Γαληνός, τονίζει πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αναφέρει: ''Καλούμε λοιπόν το λαό της Λέσβου, να μη συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές και δηλώνουμε ξεκάθαρα την πρόθεση μας να μην στηθούν κάλπες, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα για την αποκλιμάκωση της κατάστασης. Δυστυχώς, επειδή η απεγνωσμένες φωνές μας, δεν έχουν βρει καμία ανταπόκριση, είμαστε αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε τα παραπάνω, σε περίπτωση που δεν δοθεί άμεση λύση''. 

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.