Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Να που όλοι είναι "νικητές" και μαζί θα "σώσουν" την Ελλάδα!

Του Στέλιου Συρμόγλου
Φιλήδονοι εραστές της εξουσίας όλοι τους. Προσδεμένοι στο "εγώ" τους. Μηδενός εξαιρουμένου. Και επιρρεπείς στον οργασμό της δύναμης με χίλιες τρομάρες στο νου τους να έχουν σμίξει για τη μοίρα τους τη πολιτική την κοκαλιάρα, αγκίστρωσαν την πήλινη καρδιά τους, χωρίς να ακούνε τις πατημασιές της κοινωνικής αγωνίας, πιασμένοι σφικτά από τα χέρια και με τον έρωτα της εξουσίας τον ψυχοτρόφο στο αίμα τους να ανάβει, βγήκαν και προεκλογικά από κοινού τα άεργα όνειρα των αιμορραγούντων οικονομικά Ελλήνων να "ληστέψουν", ενώ με τη γλώσσα τους τα ομοιώματα του αποτρόπαιου πολιτικού ψεύδους να αθροίσουν...

Και από τις λεκτικές ακροβασίες περί αυτοδυναμίας και ισχυρής λαϊκής εντολής στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, οι αρλεκίνοι της πολιτικής, της πολιτικής ανομίας οι εκφραστές, έτοιμοι να πωλήσουν μισοτιμής ακόμα και την ψυχή τους, χωρίς να γνωρίζουν ότι τα όριά τους είναι μια τεφροδόχος, εμφανίζονται έτοιμοι για συνεργασίες μετεκλογικές και όλοι μαζί, μ' ένα υπερτροφικό "εγώ" να "σώσουν" και πάλι την Ελλάδα!..

Με το λαό σε πλήρη σύγχυση και τα δημοσκοπικά ευρήματα να θολώνουν ακόμα περισσότερο το πολιτικό τοπίο, τα κόμματα της "ρεμούλας" αλλά και τα νεότευκτα και αιμοδοτούμενα από το παλαιοκομματικό κατεστημένο, συνασπίζονται μπροστά στο άκρως απειλητικό φάσμα της πολιτικής τους καθίζησης, με αποτέλεσμα να διαφαίνεται ένα ακόμα εκτρωματικό κυβερνητικό πρόσωπο μ' όλα τα στοιχεία του γκροτέσκο και της συναθροισμένης πολιτικής βλακείας, της ανικανότητας μη εξαιρουμένης.

Οι ποικίλες εκλογικεύσεις διαφόρων κοινωνικών θεμάτων και διαφορών είναι τα προσχήματα, για την εξασφάλιση και τη διάσωση του "τερατόμορφου" πολιτικού κατεστημένου. Ετσι όμως εδραιώνεται η πολιτική απερισκεψία και η ηθικοπολιτική ανευθυνότητα. Και οδηγείται ο λαός στη διχοστασία και τη σύγχυση.
 
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.