Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Ορισμένες διαπιστώσεις πάνω στην πρώτη δημοσκόπηση

01
Αναμενόμενες διαπιστώσεις με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και την πρώτη δημοσκόπηση που δημοσίευσε η Εφημερίδα των Συντακτών.

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πείσει ότι μπορεί να διαχειριστεί το τρίτο μνημόνιο και ότι έχει αντίμετρα.

  2. Το ΛΑΕ κερδίζει μόνο από την δεξαμενή ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και ο Λαφαζάνης δεν είναι αρκετά δημοφιλής για να σπρώξει το κόμμα.

  3. Η ΧΑ κερδίζει από ρητορικές περί προδοσίας και μεταναστευτικού.Θέλει μεγάλη προσοχή τόσο από τη ΝΔ όσο και από τον ΛΑΕ στο τι λένε γιατί μόνο στα κόμματα τους δεν στρέφουν τους ψηφοφόρους χτυπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ.

  4. Η δραχμή δεν πείθει τον κόσμο

  5. Το μεγαλύτερο ποσοστό αναποφάσιστων προέρχεται από ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και γιαυτό έχουν τις χαμηλότερες συσπειρώσεις(49% και 24% αντίστοιχα) μαζί με το ΠΟΤΑΜΙ(38%).Αυτό τους δίνει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης των ποσοστών τους.

  6. Ο ΣΥΡΙΖΑ ότι χάνει προς τη ΛΑΕ το κερδίζει απο ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και ποτάμι

  7. Το ΠΑΣΟΚ ανεβάζει ποσοστό λόγω επιστροφής ψηφοφόρων του απο την ΝΔ καθώς την είχαν ψηφίσει για να μην βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρώτη δημοσκόπηση έρχεται σε πλήρη επιβεβαίωση των προβλέψεων μου.Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ

Δείτε αναλυτικά την δημοσκόπηση στην Εφημερίδα των Συντακτών

0o4
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.