Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Με εισαγγελέα καλούν στην Βουλή τον εκλεκτό του "κουαρτέτου" των δανειστών Γ.Στουρνάρα!

ΒΙΑΙΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗς ΒΟΥΛΗΣ  
Σε νέα κλήση προχώρησε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου προς τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης  της Επιτροπής θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής οριζόντιας ότι .

Παρά το ότι δεν υπήρχε απαρτία για να διεξαχθεί συνεδρίαση, η Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής συνεδρίασε σχεδόν για 2 ώρες και αποφάσισε να καλέσει εκ νέου για αύριο τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.
Μάλιστα η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι θα κοινοποιήσει και στην Εισαγγελία τη σχετική πρόσκληση, που είναι για τις 5 το απόγευμα και αν δεν έρθει πρέπει να αποφασιστεί η βίαιη προσαγωγή του!
Η Εισαγγελία, σε περίπτωση που δεν πάει ο Γ.Στουρνάρας στην Επιτροπή είναι υποχρεωμένη να διατάξει την βίαιη προσαγωγή του!
Υπενθυμίζεται ότι ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας δεν προσήλθε σήμερα στην συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής, επικαλούμενος βεβαρημένο πρόγραμμα.
Η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέγνωσε την επιστολή Στουρνάρα, ενώ έκανε επίθεση στον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη ισχυριζόμενη που της ζήτησε «να μην τον ζορίζει».
Επίσης συνέχισε τις επιθέσεις της κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο κάνοντας λόγο για «δυστροπούντα Πρόεδρο», επειδή δεν της έχει διαβιβάσει τα πρακτικά του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών μετά το δημοψήφισμα.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.