Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – Η Πραγματική, η Αληθινή Κατάσταση της Ελλάδας

Ο ΑΘΛΙΟΣ ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟ
Ο ΑΘΛΙΟΣ ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ OXI, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Είναι εντυπωσιακό το πως οι ίδιοι οι Γερμανοί σατιρίζουν τον μεγάλο κυνισμό τους, τον άθλιο κυνισμό των δανειστών της πατρίδας μας, στο σκίτσο του άρθρου μας :

ALSO FÜR MICH SIEHT DAS EINDEUTIG NACH SELBSTMORT AUS = ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ…ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ!
MUSSTE IA MAL SO KOMMEN = ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ, (ΟΥΤΟΣ Ή ΑΛΛΩΣ)!
Σύμφωνα με ένα εκτεταμένο αναλυτικό άρθρο του Richard Russell, γνωστού Βρετανού Οικονομολόγου και συγγραφέα πολλών βιβλίων σχετικά με τις παγκόσμιες οικονομικές εξελίξεις (με πιο γνωστό το, «Dow Theory Letters»), με τον χαρακτηριστικό τίτλο : «Failed Western Central Planners Are Now Trapped And Desperate» δηλαδή, «Οι Σχεδιαστές των Αποτυχημένων Προγραμμάτων της Ευρώπης είναι τώρα απελπισμένοι και παγιδευμένοι», είναι παταγώδης η αποτυχία των προγραμμάτων λιτότητας που επέβαλε μια «μαύρη» ευρωπαϊκή κλίκα στην Ελλάδα επί πέντε χρόνια. Τώρα που ήρθε στην εξουσία μια αριστερή αντιμνημονιακή ομάδα τους έχει παγιδεύσει στην τραγική τους αποτυχία και τους έχει απελπίσει καθώς τους υποχρεώνει να παραδεχτούν το δολοφονικό τους λάθος σε βάρος του ελληνικού λαού.
Ο Βρετανός οικονομολόγος κατηγορεί με έντονο τρόπο την τοκογλυφική τραπεζιτική πολιτική που άσκησε η Ευρωπαϊκή Ένωση σε βάρος της Ελλάδας, που έφερε αυτό το σημερινό τραγικό αδιέξοδο με ολέθριες συνέπειες για το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα και τις πολύ λεπτές παγκόσμιες γεωπολιτικές ισορροπίες. Χαρακτήρισε τους τραπεζίτες οικονομολόγους με τα καταστροφικά τους σχέδια σαν ερασιτέχνες αλχημιστές, που μπέρδεψαν τις εμμονές τους με την πραγματικότητα καθώς δεν είχαν να κάνουν μόνο με αριθμούς αλλά και με ανθρώπινα όντα.
Το εντυπωσιακό είναι πως μια σειρά γνωστών οικονομολόγων συντάσσονται με αυτές τι απόψεις, δικαιώνοντας την αγανάκτηση του ελληνικού λαού για το χρόνιο έγκλημα που έχει συντελεστεί σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού έθνους : Michael Pento, Dr. Paul Craig Roberts, Rick Rule, Nomi Prins, Gerald Celente, Bill Fleckenstein, Stephen Leeb, Andrew Maguire, Eric Sprott, Robert Arnott, David Stockman, Chris Powell, John Mauldin, Egon von Greyerz, Dr. Philippa Malmgren, Marc Faber, Felix Zulauf, John Embry and Rick Santelli.
Ένας από τους μεγαλύτερους Αμερικανούς μπλόγκερ, ο Tyler Durden έγραψε ένα άρθρο στο μπλογκ με τον χαρακτηριστικό τίτλο, «The problem is to find a puppet government in Athens». Στο άρθρο αυτό περιγράφεται ακριβώς το μεγάλο προβλήμα για τα ευρωπαϊκά τοκογλυφικά κέντρα που πρόεκυψε μετά τη κατάρρευση των ανδρείκελων ελληνικών κυβερνήσεων στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου. Το πρόβλημα αυτό τους έχει οδηγήσει σε μεγάλα αδιέξοδα καθώς το θέμα της Ελλάδας τους έχει εκθέσει στην παγκόσμια κοινή γνώμη και έχει πάρει μη αναμενόμενες ανέλεγκτες παγκόσμιες διαστάσεις κάτι που δεν το είχαν σχεδιάσει.
Με λίγα λόγια από αλλοδαπούς κονδυλοφόρους περιγράφεται ακριβώς η πραγματική η αληθινή κατάσταση της χώρας μας, μια μέρα πριν από το κρίσιμο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου.
Τα μαύρα τοκογλυφικά σχέδια υποδούλωσης ενός λαού και ενός ιστορικού έθνους βρίσκονται σε μεγάλο αδιέξοδο. Το πρόβλημα είναι πως ο ελληνικός λαός θα ξεπεράσει αυτή την κρίση χωρίς συνέπειες στην επιβίωσης του.
Εδώ πρέπει αυτοί που μας έφεραν εδώ και στο εσωτερικό και πολύ περισσότερο στο εξωτερικό, (ευτυχώς ακόμα έχουμε μνήμη), να αναλάβουν τις τεράστιες ευθύνες τους.
Αν προσπαθούν με όλα τα μέσα να μας τρομοκρατήσουν, είναι γιατί αυτοί οι ίδιοι είναι τρομοκρατημένοι!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.