Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – Τουρκικές Προκλήσεις – Στρατηγός άμεσα στο γραφείο Πρώην Πρωθυπουργού

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
Άρχισαν τα όργανα… Οι συνεχόμενες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, την ίδια ώρα που δεχόμαστε οικονομικό πόλεμο από τις Βρυξέλλες, έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στο εσωτερικό της Ελλάδας…

ΣΤΑ ΟΠΛΑ… «Αεροπορικά Ίμια» στήνει ο ΕΧΘΡΟΣ Τούρκος – Το Αιγαίο στις Φλόγες
ΣΤΑ ΟΠΛΑ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ – ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-16 ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ…
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ανησυχεί πολύ για τα εθνικά θέματα, σε αντίθεση με τους προηγούμενους Κώστα Σημίτη, Γιώργο Παπανδρέου, Αντώνη Σαμαρά-Ευάγγελο Βενιζέλο και τον τωρινό, Αλέξη Τσίπρα. Ιδιαίτερα για τα ελληνοτουρκικά και για την κατάσταση στη Θράκη. Δεν είναι τυχαίο ότι κάλεσε στον γραφείο του πρώην Αρχηγό, αξιοσέβαστο στο στράτευμα για την βαρύτητα των γνώσεων και της γνώμης του,για να τον ενημερώσει . Ήταν ο δεύτερος στρατηγός Αρχηγός ,μετά από τον Κώστα Ζιαζιά που είχε κληθεί επίσης από τον πρώην πρωθυπουργό για τον ίδιο λόγο.
Η συνάντηση κράτησε αρκετή ώρα και ο Κώστας Καραμανλής δεν έκρυψε τον έντονο προβληματισμό του για όσα συμβαίνουν στην περιοχή μας. Και κυρίως γι΄ αυτά που πιθανότατα θα εκδηλωθούν.
Ο στρατηγός που τον ενημέρωσε δεν του “στρογγύλεψε” την κατάσταση,του είπε αλήθειες οι οποίες δεν έδειξαν να αιφνιδιάζουν τον Καραμανλή.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.